Onlangs klaagden diverse Apple Watch-gebruikers over het feit dat de hartslagmeter van de smartwatch niet goed werkt met een getatoeëerde pols. Conan O’Brien heeft daar wat op gevonden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Watch hand

Conan O’Brien kwam in zijn talkshow met het filmpje hierboven over de Apple Watch hand, dé oplossing voor het tatoeageprobleem van de Apple Watch. De plastic hand is natuurlijk geen echt Apple-product, maar dat neemt niet weg dat de hilarische video de moeite van het kijken waard is.

apple watch hand

De Apple Watch hand zou overigens ook een oplossing kunnen zijn voor de huidirritatie die kan ontstaan bij het te los of te strak dragen van de smartwatch. In verschillende modellen zit nikkel, bijvoorbeeld in de stalen Apple Watch en de Apple Watch Sport. Ook in sommige bandjes zit deze stof verwerkt. Ben je daar heel allergisch voor, dan is het mogelijk dat je hierdoor uitslag krijgt.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.