Waarom Apple AirTags een must-have zijn voor je vakantie

20 juni 2024, 16:13
3 min leestijd
Waarom Apple AirTags een must-have zijn voor je vakantie

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk dat alles soepel verloopt. En het kwijtraken van je bagage of waardevolle spullen zit je al helemaal niet op te wachten. Daarom zijn AirTags je beste vriend tijdens de vakantie!

Lees verder na de advertentie.

AirTags: een must-have voor je vakantie

AirTags zijn kleine, ronde trackers die je bevestigt aan je bagage, sleutels, of andere waardevolle spullen. Ze werken via Bluetooth en maken gebruik van het Zoek mijn-netwerk van Apple, waardoor je altijd precies kunt zien waar de AirTags zich bevinden.

Zo kun je verloren of gestolen spullen weer snel en gemakkelijk terugvinden. En daarbij maakt het niet uit of ze bij jou in de buurt zijn of aan de andere kant van de wereld. We zetten alle voordelen van AirTags voor je vakantie op een rij.

airtags vakantie

Nooit meer je koffer kwijt

Een van de grootste nachtmerries van elke reiziger is het kwijtraken van je koffer. Stop er daarom een AirTag in en je weet tijdens je vakantie altijd waar de koffer is. Is je koffer niet met je vlucht meegekomen, dan traceer je dankzij de AirTag eenvoudig de locatie. Dat kan je veel stress en tijd besparen!

Bescherming van je waardevolle spullen

Naast je koffer kun je AirTags op vakantie ook gebruiken om andere waardevolle spullen te beschermen. Denk aan je portemonnee, paspoort of camera. Door een AirTag eraan te bevestigen, vind je ze snel terug als je ze ergens hebt laten liggen. Erg handig op drukke toeristische plekken bijvoorbeeld. Apple verkoopt ook allerlei accessoires die het makkelijker maken om AirTags aan je waardevolle spullen te bevestigen.

accessoires

Lees meer: Deze ‘AirTag’ past wél goed in je portemonnee en pasjeshouder

Gemakkelijk je auto terugvinden

Huur je een auto op vakantie, dan kan het soms lastig zijn om je auto terug te vinden op grote parkeerplaatsen in onbekende gebieden. Met een AirTag in je auto zie je altijd precies waar je auto geparkeerd staat. Ook dit kan je veel tijd en moeite besparen.

Handig voor groepen

Als je met een groep reist, kunnen AirTags tijdens je vakantie helpen om iedereen gemakkelijker bij elkaar te houden. Bevestig bijvoorbeeld AirTags aan de rugzakken van alle reisgenoten en je weet altijd precies waar iedereen is. Ook handig als je met het hele gezin op avontuur gaat!

AirTag kopen? Hier is die het goedkoopst

AirTags zijn dus praktisch onmisbaar als je op vakantie gaat, maar ook na thuiskomst zijn ze nog erg handig. Maak er bijvoorbeeld een vast aan je sleutels, dan hoef je ze nooit meer te zoeken. Of je verstopt een AirTag in je fiets of auto, zodat je de locatie altijd in de gaten kunt houden. We hebben de beste prijzen al voor je opzocht in onze AirTag-prijzenvergelijker. Zo weet je in ieder geval dat je niet teveel betaalt!

Apple AirTag prijzen vergelijken

Nieuw

€ 34,95

Bekijk prijzen

De beste alternatieven voor AirTags

Vind je echte AirTags voor je vakantie wat aan de dure kant? Geen nood, er zijn veel alternatieven verkrijgbaar die een stuk goedkoper zijn. Bij de Action vind je de Fresh ’n Rebel smart finder voor 6,95 euro, als je echt niet teveel uit wilt geven. Wij zijn veel meer te spreken over de Smart Finder van het Kruidvat. Die is met 9,99 euro nauwelijks duurder, maar werkt perfect!

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Meld je dan aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bronnen afbeeldingen: unsplash, unsplash, unsplash
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu