Thema Vakantiegids

Wouter Nijsen
1 min leestijd
Thema Vakantiegids

De maand juli is voor veel Nederlanders de maand om op vakantie te gaan. Daarvoor boel je een boel regelen, zoals de reis zelfs, de tickets en eventuele verzekeringen. Maar het is ook belangrijk dat dat je iPhone goed is voorbereidt. In ons zevende maandthema van 2018 bespreken we allerlei handige tips en apps om op vakantie rekening mee te houden en gebruiken.

Vakantiegids op iPhoned

In juli 2018 staat iPhoned in het teken van de Vakantiegids. Hiermee zorg je ervoor dat je iPhone (of iPad) helemaal klaar is voor je zomervakantie en beschikt over handige apps. Er staat immers een heleboel in de App Store dat tijdens je reis van pas kan komen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties om offline mee te navigeren, zodat je ook de weg weet zonder je databundel te moeten gebruiken. Of toffe games om je mee in de auto, bus of vliegtuig mee te vermaken.

vakantie app

Lees verder na de advertentie.

Deze maand stellen we daarom een Vakantiegids op om je optimaal op je reis voor te bereiden. Hierdoor benut je je iOS-apparaat optimaal tijdens je vakantie, ook als je besluit ‘m niet te vaak te willen gebruiken.

Lees alle artikelen van ons maandthema Vakantie

Net zoals onze voorgaande thema’s is de Vakantiegids behoorlijk uitgebreid. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu