De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Apple maakt watchOS 2.2 beschikbaar voor de Apple Watch

Redactie
21 maart 2016, 20:15
1 min leestijd
Apple maakt watchOS 2.2 beschikbaar voor de Apple Watch

Apple heeft vanavond een nieuwe versie van watchOS beschikbaar gesteld voor de Apple Watch. Wij zetten de belangrijkste verbeteringen op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch krijgt watchOS 2.2 update

Gelijktijdig met iOS 9.3 heeft Apple ook watchOS 2.2 officieel beschikbaar gemaakt. Een belangrijke vernieuwing is dat je nu meerdere Apples Watches met één iPhone kunt koppelen. Hiervoor dient de iPhone wel te draaien op iOS 9.3, die update die je nu kunt downloaden.

watchos 2.2

Daarnaast heeft de Kaarten-app een update gekregen. De applicatie bevat nu de zogeheten ‘Dichtbij’-functie, waarmee je interessante plekken in de buurt te zien krijgen. Denk hierbij aan restaurants, winkelcentra en andere bezienswaardigheden. Ook zijn er nieuwe knopjes aanwezig om snel een routebeschrijving naar thuis of je werk op te vragen.

Verder brengt watchOS 2.2 de nodige bugfixes en andere verbeteringen met zich mee. Hierdoor is het besturingssysteem een stukje vlotter in gebruik en loop je tegen minder foutjes aan.

 watchOS 2.2 downloaden

Zorg er allereerst voor dat je iPhone van iOS 9.3 is voorzien en je Apple Watch aan de stroom hangt. De smartwatch moet minimaal voor vijftig procent zijn opgeladen om te updaten. Open de Watch-app op je iPhone, ga naar ‘Algemeen’ en tik op het kopje ‘Software-update’. Hierna verschijnt de update automatisch. Is dit niet het geval, probeer het dan over enkele minuten nogmaals. Tijdens het updateproces dien je wel zowel de iPhone als de Apple Watch ingeschakeld te houden. Is de software geïnstalleerd, dan herstart de Apple Watch zichzelf.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen