Download nu de eerste iOS 11.3-bèta met accubeheer en nieuwe Animoji

Erwin Vogelaar
25 januari 2018, 19:41
2 min leestijd

Kun je niet wachten op de toffe nieuwe functies van iOS 11.3? Dan download je nu de eerste publieke iOS 11.3-bèta. Wij vertellen hoe.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11.3-bèta downloaden

Met iOS 11.3 voegt Apple een stapel nieuwe functies toe aan iOS 11. Leuk is natuurlijk dat er vier nieuwe Animoji voor de iPhone X worden toegevoegd, maar er zijn ook een heleboel praktische toevoegingen waar iedereen wat aan heeft. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier niet op kunt wachten. Gelukkig kun je nu de eerste publieke bèta downloaden en direct aan de slag.

We moeten daar wel bij vermelden dat het downloaden van een bètaversie op eigen risico is. Deze bètaversies zijn bedoeld om de laatste problemen weg te werken, dus je kunt bij het gebruik tegen foutjes aanlopen. Vergeet daarom niet eerst een back-up te maken van je iPhone.

iOS 11.3-bèta

Zo download je de iOS 11.3 bèta

De bèta wordt niet vanzelf aangeboden op je toestellen. Hiervoor moet je jezelf eerst inschrijven bij Apple. Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft enkel aan te geven dat jouw toestel bètaversies mag ontvangen en vervolgens wordt de bèta als een reguliere update aangeboden. Dit doe je door de volgende stappen te volgen.

  1. Ga via het iOS-apparaat waar je de bèta op wil installeren naar de bètawebsite van Apple;
  2. Log in met je Apple ID;
  3. Tik bij ‘Get started’ op ‘Enroll your iOS device’;
  4. Kies nu voor ‘Download Profile’;
  5. In de Instellingen die worden geopend kies je voor ‘Installeer’ en vervolgens doorloop je de stappen.

Dit is er nieuw in iOS 11.3

We noemden de vier nieuwe Animoji al: een beer, leeuw, draak en doodshoofd. Daarnaast wordt het mogelijk om de accubeperking in- of uit te schakelen, zodat je toestel niet trager wordt. ARKit krijgt ook een update, waardoor digitale objecten je muren kunnen herkennen. Dat is nog maar het begin. Kijk wat er allemaal nieuw is in iOS 11.3.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen