‘Gouden Apple Watch kost tussen de 4000 en 5000 dollar’

Rutger Otto
5 november 2014, 8:54
1 min leestijd
‘Gouden Apple Watch kost tussen de 4000 en 5000 dollar’

Nieuwe geruchten rondom de Apple Watch. De prijs van een roestvrijstalen model zou beginnen bij 500 dollar, de gouden variant zou minstens 4.000 dollar kosten.

Lees verder na de advertentie.

Gouden Apple Watch

Dat meldt de Franse website iGen.fr, dat eerder de juiste afmetingen van de nieuwe iPhones uit de doeken wist te doen. Tijdens het laatste Apple-event in september zei het bedrijf dat de Apple Watch vanaf 349 dollar verkrijgbaar zou zijn, al liet het niet weten welk model het dan betreft.

apple watch productie

Volgens iGen kost de roestvrijstalen Apple Watch in gepolijst staal of zwart 500 dollar. De gouden Apple Watch Edition zou enorm duur zijn, met een startprijs die tussen de 4.000 en 5.000 dollar ligt. Eerder waren er al berichten dat het model 10 duizend dollar zou kunnen kosten, dus als je het zo stelt valt het weer mee.

’Voor Valentijnsdag op de markt’

De website claimt ook dat de Apple Watch nog voor Valentijnsdag op de markt moet komen. Dat zou betekenen dat de wearable voor 14 februari beschikbaar moet zijn. Eerder deze week bleek echter uit een intern bericht van Apple retailbaas Angela Ahrendts dat de Apple Watch ‘in de lente‘ zou komen, na het Chinese Nieuwjaar (19 februari 2015).

Het zijn natuurlijk geruchten, maar iGen heeft het vaker bij het rechte eind gehad. Zo voorspelde het dat Apple beide iPhone 6-modellen in september zou presenteren. Ook had de site al eens gelijk over een iPod touch update in het verleden.

→ Wil je de Apple Watch kopen? Lees alles wat je moet weten!

Lees meer over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen