Directeur Apple retail: ‘Apple Watch komt in de lente’

Rutger Otto
3 november 2014, 8:58
1 min leestijd
Directeur Apple retail: ‘Apple Watch komt in de lente’

De Apple Watch komt in de lente van 2015. Dat heeft Angela Ahrendts, directeur van online en offline Apple winkels, in een videoboodschap gezegd.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch lancering

Een transcript van de boodschap kwam via een bron in handen van 9to5mac. De toespraak was bedoeld voor medewerkers en Ahrendts vertelt hen dat ze energie moeten opsparen voor het komende winkelseizoen: “We krijgen de feestdagen, dan komt het Chinese Nieuwjaar en daarna hebben we de lancering van het horloge in de lente.”

apple watch lancering

Apple heeft tot nu toe steeds gezegd dat de Apple Watch ‘begin 2015’ zou uitkomen. Een precieze datum is nooit bekendgemaakt. Met lente lijkt een release ‘begin 2015’ niet te kloppen. De lente duurt echter van 20 maart tot eind juni. Het kan natuurlijk zo zijn dat Apple eind maart probeert aan te houden voor de Apple Watch, wat je nog net begin 2015 zou kunnen noemen. Als we het transcript mogen geloven, komt de Apple Watch in elk geval na het Chinese Nieuwjaar, dat op 19 februari plaatsvindt.

→ Wil je de Apple Watch kopen? Lees alles wat je moet weten!

Apple Watch problemen

Er gingen geruchten dat Apple de wearable eind dit jaar al wilde verschepen, maar dat productieproblemen de lancering hebben uitgesteld tot 2015. De reden hiervoor was onder meer problemen met de accu. Volgens Tim Cook moet het eerste Apple Watch model elke dag aan de oplader. Dat doel heeft Apple inmiddels gehaald, maar volgens bronnen wordt er nog gewerkt aan het versnellen van de oplaadtijd via MagSafe inductie.

Lees meer Apple Watch nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen