Steun het Wereld Natuur Fonds door iOS-games te spelen

Erwin Vogelaar
14 april 2016, 19:34
2 min leestijd
Steun het Wereld Natuur Fonds door iOS-games te spelen

Apple heeft een nieuwe promotiecampagne in de App Store gelanceerd. Met ‘apps voor de aarde’ kun je het Wereld Natuur Fonds steunen door exclusieve content voor je games of andere apps te kopen.

Lees verder na de advertentie.

Apps voor de aarde

Als je nu een kijkje neemt in de App Store, dan vind je daar de ‘apps voor de aarde’. Het idee hierachter is dat allerlei populaire apps nieuwe exclusieve content hebben gekregen met een aards thema. Als je deze content koopt, dan gaan de opbrengsten volledig naar het Wereld Natuur Fonds. Je kunt nu onder andere een exclusieve Hearthstone-held kopen en nieuwe levels in Angry Birds 2 spelen.

apps voor de aarde

In Hearthstone: Heroes of Warcraft is de exclusieve magiër Khadgar te koop in de Hearthstone-winkel. Hearsthone-spelers op andere apparaten kunnen deze held niet kopen, maar eenmaal gekocht kun je er wel op alle andere systemen mee spelen. In Candy Crush Soda Saga kun je ook het WNF steunen, door content met het WNF-logo te kopen. Zo is er een speciale nieuwe versie van het Kouwgomberg-evenement en zijn er twintig nieuwe levels te koop.

Cut the Rope: Magic voegt ondertussen een panda toe, terwijl Hay Day je bij het kopen van een zak diamanten een pandastandbeeld geeft. Honderd procent van deze opbrengsten gaan naar het Wereld Natuur Fonds, dus eindelijk een goed excuus om wat geld uit te geven aan je favoriete games.

Naast games wordt er ook content aangeboden voor andere apps in de App Store. Zo zijn er WNF-instellingen voor fotobewerking-app VSCO, nieuwe lessen voor yoga-app Yoga Studio en exclusieve stickers in chat-app Line (waaronder uiteraard ook een pandasticker).

Apps downloaden

Het volledige overzicht van apps die meedoen in deze actie kun je vinden in de App Store. De promotie duurt tot en met 24 april, dus je hebt ruim de tijd om even een kijkje te nemen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu