Pokémon GO Paas-event maakt zeldzame monsters uitbroeden een eitje

14 april 2017, 16:54
1 min leestijd
Pokémon GO Paas-event maakt zeldzame monsters uitbroeden een eitje
Pokémon GO

Pokémon GO

Gratis

Reviewscore

8

Het Paasweekend staat voor de deur, dus heeft Niantic weer een speciaal Pokémon GO Pasen evenement georganiseerd. Hier lees je er alles over.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Pasen: evenement start vandaag

Je hoeft niet tot Eerste Paasdag te wachten, want het Pokémon GO Paasevent is vandaag al begonnen. In het zogenaamde ‘Eggstravaganza’ spelen -zoals de naam al doet vermoeden- de eieren een hoofdrol.

De komende dagen komen er meer verschillende Pokémon uit 2KM eieren, die je normaal gesproken zelden tegenkomt. Pichu bijvoorbeeld, maar ook Misdreavus, Chansey en Aerodactyl zijn te vinden. Omdat je nooit kan zien welk monster zich in een ei schuilhoudt, zul je moeten wachten tot hij uitkomt om te zien welke je krijgt.

Pokémon GO Pasen

Ook krijg je nog eens extra Candy voor ieder monster dat je uitbroedt. Pokémon GO spelen om je trainer te levelen loont, want je krijgt het hele Paasweekend dubbel zoveel XP. Hier hoef je verder niets voor te doen.

Appeltje eitje in de Pokémon winkel

In de winkel zijn de Lucky Eggs voor de helft van de prijs verkrijgbaar. Met een Lucky Egg verdien je dubbel de hoeveelheid XP voor alles wat je doet en ga je ook sneller een level omhoog met je trainer.

Pokémon GO is bijna een jaar oud, en wordt nog steeds door veel mensen gespeeld. De hype die de game afgelopen zomer had is wel al lang en breed voorbij. Een paar maanden geleden werd de tweede generatie Pokémon toegevoegd, een van de belangrijkste redenen om weer te gaan spelen.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu