Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Deze beamer van de Action is spotgoedkoop (dit moet je weten)

Piet-Jan Lentjes
20 november 2023, 11:08
2 min leestijd
Deze beamer van de Action is spotgoedkoop (dit moet je weten)

Bij de Action is nu een beamer te koop voor een (bijna belachelijke) lage prijs. Maar wat kun je er eigenlijk mee?

Lees verder na de advertentie.

Deze beamer van de Action is spotgoedkoop

Kun je ook zo lekker genieten van een goede film? Dan wil je die natuurlijk op een zo groot mogelijk scherm kijken. Maar om nu voor altijd een supergrote televisie in je woonkamer te hangen… Dat is ook weer zoiets. En daarnaast is een grote televisie behoorlijk duur.

action beamer

Dan is deze beamer van de Action misschien wel dé oplossing. Hiermee krijg je een echte bioscoopervaring thuis, zonder dat je een enorme televisie hoeft te kopen. De projector van de Action heeft een beeldgrootte tot 3,30 meter (287,79 cm breed en 161,88 cm hoog). Groot genoeg dus!

De Action beamer van Nor-Tec kost 99 euro. Er komen dan nog wel 5,99 euro bezorgkosten bij. De projector is alleen online te koop.

In de beamer zit ook een speaker. Verwacht hier geen bioscoopgeluid uit, maar om een film te kijken is het goed genoeg. Daarnaast kun je de beamer natuurlijk ook op je bestaande audioset aansluiten. Als ingang heeft de beamer HDMI, USB, VGA, AV. Als uitgang zit er een hoofdtelefoon- en luidspreker-aansluiting op.

De beamer van de action heeft een resolutie van 1280 × 720 en ondersteunt 1080p (full HD). De lamp heeft een levensduur van 50.000 uur. Een afstandbediening wordt meegeleverd.

Let op dat je natuurlijk wel een witte muur nodig hebt om het beeld op te projectoren. Deze muur moet glad en licht zijn. Daarnaast kun je ook een projectiescherm gebruiken, maar die moet je er dan nog wel los bijkopen.

Wanneer je een film wilt kijken met deze beamer van de Action, moet je ook voor een donkere omgeving zorgen. Hoe donkerder, hoe beter het beeld. De projectie-afstand is 1,2 meter tot 4,45 meter. Zet je de projector dichter bij de muur, dan is het geprojecteerde beeld ook wat kleiner.

Als vervanger van de televisie moet je deze beamer van de Action dan ook niet zien. Meer als je samen met vrienden een bioscoopavondje thuis wilt organiseren is het een leuke aanwinst.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu