Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 42 – 2019

Dilara Isik
20 oktober 2019, 17:02
3 min leestijd
De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 42 – 2019

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van de leukste apps, games en updates. Dit zijn de beste iOS-apps van week 42 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

De 5 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. Foto’s

Met de nieuwe macOS Catalina-update heeft ook de Foto’s-app een aantal verbeteringen doorgemaakt. De interface van de Foto’s-app ziet er over het algemeen nog hetzelfde uit, maar in deze nieuwe versie zijn er toch een aantal handige verbeteringen.

macOS Foto's-app

Zo maakt de app nu gebruik van machine learning om je foto’s automatisch te sorteren en een mooie cover foto te maken voor je album. Ook speelt de app automatisch Live Foto’s en video’s af en maakt de fotodienst nu ook op de Mac filmpjes in Herinneringen. Tot slot zijn er handige tabbladen ingevoerd.

2. Too Good to Go

Deze week was het de Nationale Recycle week en stond in het teken van het recyclen van je oude apparaten. Maar er is meer wat je kunt doen voor het milieu. Voedselverspilling is bijvoorbeeld een groot probleem en er zijn maatregelen die je zelf kunt ondernemen om dit tegen te gaan. Zo kun je overgebleven eten van winkels en horeca voor een klein bedrag kopen met de Too Good to Go-app.

Aan het einde van de dag hebben veel winkels en horeca nog eten over dat niet meer verkocht kan worden, maar nog wel goed is. Om voedselverspilling tegen te gaan, bieden ze het aan via de Too Good to Go-app. Je kunt het dan aan het einde van de dag ophalen. Zo heb jij een makkelijke maaltijd, en hoeft er niks weggegooid te worden!

Too Good To Go

Too Good To Go

Gratis via App Store

3. Alluris

Met deze avonturen game ben je uren zoet. In de RPG Alluris maak je steeds keuzes die het vervolg van je avontuur bepalen. De game is mooi gemaakt met een magische, middeleeuwse stijl.

Als je al fan was van avonturengames moet je deze zeker eens proberen. Maar ook als je nog niet bekend bent met het genre is dit spel zeker de moeite waard om eens een kans te geven.

Alluris

562 Interactive

€ 4,99 via App Store

4. Blinkist

Wil je graag meer lezen maar heb je nooit genoeg tijd? Dan biedt Blinkist de oplossing. In deze app staan samenvattingen van meer dan 3000 non-fiction boeken. Alle boeken kun je in 15 minuten lezen of luisteren.

De app is gratis te downloaden, maar als je toegang wil tot alle boeken kost het €6,67 per maand. Je kunt het wel eerst een week gratis proberen. Ook staat er dagelijks een gratis boek op. Het fijne aan deze app is dat je ze ook in de vorm van een audio-boek kunt beluisteren. Als je ergens lopend naar op weg bent, kun je in de tussentijd toch een heel boek uitgelezen hebben!

Blinkist: Big Ideas in 15 Min

Blinks Labs

Gratis via App Store

5. Potion Punch 2

Op zoek naar een nieuw, simpel spel? Probeer dan eens Potion Punch 2. Verschillende klanten bestellen een magisch gerecht of toverdrankje. Aan jou om het zo snel mogelijk voor ze klaar te maken.

Hoe meer geld je verdient, hoe meer spullen je kunt kopen voor in je keuken. Door meer attributen in je keuken te hebben kun je ook weer meer bestellingen maken. De app was er al voor Android, maar is nu ook op iOS-apparaten te downloaden.

Potion Punch 2

Monstronauts Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen