Video van de week: je Apple Watch updaten doe je zo

Sven Lamers
12 november 2021, 15:02
1 min leestijd
Video van de week: je Apple Watch updaten doe je zo

Net als je iPhone en Mac krijgt de Apple Watch regelmatig updates. Installeren is niet moeilijk, maar je moet er wel aan denken om het regelmatig te doen. In de video van deze week leggen we uit hoe het Apple Watch updaten werkt.

Lees verder na de advertentie.

Video: Apple Watch updaten

Apple brengt regelmatig updates uit voor watchOS, het besturingssysteem van de Apple Watch. In deze updates zitten vaak nieuwe functies, worden er bug verholpen of grote veiligheidslekken gedicht. Daarom is het belangrijk dat je deze updates ook altijd snel installeert.

Bijwerken van de Apple Watch is niet moeilijk, maar je moet er wel even tijd voor nemen. Al naargelang welke Watch je hebt, kan het updaten namelijk tot aan een uur duren. iPhoned-redacteur Wouter laat twee manieren zien hoe je je Apple Watch kunt updaten. Liever een geschreven handleiding? Lees dan dit artikel over het updaten van de Apple Watch.

Je Apple Watch updaten? Dat doe je zo! ⌚️

Meer over de Apple Watch

Wil je meer weten over de Apple Watch en watchOS? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe Apple Watch? Check dan zeker onze vergelijking tussen de Apple Watch Series 7 en Apple Watch SE.

Volg ons op YouTube

We plaatsen regelmatig een nieuwe video’s op ons YouTube-kanaal. Je vindt hier reviews, tips en handige trucs om nét iets meer uit je iPhoneiPad of Mac te halen. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet niet om de video’s een duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu