Video: 7 verwachtingen voor de Apple Watch Series 7

Lars Paijmans
2 juli 2021, 11:03
1 min leestijd
YouTube video player

De Apple Watch Series 7 belooft een flinke stap voorwaarts te worden voor de smartwatch van Apple. Hoog tijd om onze verwachtingen met je te bespreken in onze video van de week.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Series 7 video

Een nieuw design is slechts het topje van de ijsberg als we het over de Apple Watch Series 7 hebben. Er valt nog veel meer te vertellen over de opvolger van de Series 6. Van de geruchten over een Touch ID-sensor tot een mogelijk ingebouwde sensor om je bloedsuikergehalte te meten.

Daarmee lijkt de Series 7 een relatief grote upgrade te worden als we kijken naar hoe de Apple Watch zich de laatste jaren heeft ontwikkeld. Een mooi moment dus om met de video van deze week uitgebreid stil te staan bij de Apple Watch van 2021. We kijken naar de belangrijkste geruchten en gelekte informatie en zetten daarmee zeven verwachtingen voor je op een rijtje.

Apple Watch Series 7: 7 verwachtingen voor Apples 2021 smartwatch!

Meer video’s? Abonneer op ons kanaal!

Met september in aantocht is dit hét moment van het jaar om jezelf te abonneren op het YouTube-kanaal van iPhoned. We bereiden ons voor op het grote Apple event van het jaar met verwachtingen, doen verslag van het evenement en gaan daarna uiteraard aan de slag om alle nieuwe apparaten te reviewen.

Je volgt ons het best via de website, nieuwsbrief of iPhoned-app. Ook zijn we op YouTubeFacebookInstagram en Twitter te vinden. Hoe je ook ons volgt: het is gratis.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu