De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Voicemailberichten naar computer overzetten

Redactie
29 juli 2008, 14:46
1 min leestijd

sshvoicemail.pngOf het nu gewoon iets grappigs, of misschien iets heel belangrijks is, er zijn genoeg redenen te bedenken waarom iemand een voicemail-bericht op zijn computer zou willen hebben staan.

Er zijn 2 manieren voor, één voor de gejailbreakte iPhones, en één voor iPhones die niet gejailbreakt zijn.

Dankzij de jailbreak op je iPhone, heb je eigenlijk gewoon volle toegang tot het systeem. Je hoeft alleen maar te weten waar de voicemailberichten staan opgeslagen, en die vervolgens naar je computer over te zetten.

Lees verder na de advertentie.

Log via SSH in op je iPhone (welke via Cydia te installeren is), en ga naar de volgende map: /private/var/mobile/Library/Voicemail/

De voicemailberichten herken je aan de bestandstype, namelijk .AMR. Sleep dit naar je computer, en speel het vervolgens met Quicktime af.

Niét gejailbreakte iPhones kunnen iets anders doen, wat mensen die wel een jailbreak hebben uitgevoerd natuurlijk ook kunnen doen. Open een programma waarmee je geluid op kan nemen, houdt je iPhone bij de microfoon, en speel het bericht af.

Voor de beste kwaliteit kun je natuurlijk het beste SSH gebruiken, maar gewoon simpel via de microfoon kan natuurlijk ook.

Via: LifeHacker

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu