Ik steek m’n iPhone altijd ondersteboven in mijn broekzak (dit is waarom)

27 mei 2024, 12:32
2 min leestijd
Ik steek m’n iPhone altijd ondersteboven in mijn broekzak (dit is waarom)

Ik heb mijn iPhone vrijwel altijd bij me en als ik hem meeneem stop ik hem altijd ondersteboven in mijn broekzak. Dat heeft een goede reden.

Lees verder na de advertentie.

Ik steek m’n iPhone altijd ondersteboven in mijn broekzak

Misschien denk je er niet zo bij na, maar ik doe al jaren (inmiddels automatisch) mijn iPhone ondersteboven in mijn broekzak. En dat heeft ook een goede reden. Op die manier kan je makkelijker bijvoorbeeld een powerbank aansluiten (en de iPhone toch in je zak houden).

apple kaarthouder

Maar een belangrijke reden voor mij is mijn kaarthouder. Door de iPhone ondersteboven in mijn broekzak te steken, is de kaarthouder er een stuk makkelijker af te schuiven (en er weer op klikken).

Ik heb zelf AirPods, maar als je nog de bekabelde Earpods gebruik is het ondersteboven doen van je iPhone in de broekzak sowieso een must. Zo kun je het kabeltje erin laten zitten terwijl je naar muziek luistert.

Earpods iPhone

De iPhone kun je natuurlijk ook op twee manieren ondersteboven in je broekzak stoppen: met het scherm naar binnen of naar buiten. Dat doe ik ook op een specifieke manier.

Ik zorg er namelijk altijd voor dat de achterkant van de iPhone naar buiten wijst, zodat het scherm tegen mijn been aan ligt. De voornaamste reden is dat het scherm van een oude iPhone ooit kapot is gegaan, omdat ik toen met m’n been tegen een paaltje aan ben gelopen.

Het is uiteraard ook natuurlijker om je iPhone ondersteboven in je broekzak te stoppen. Je kunt hem dan in één beweging er weer uithalen, zonder dat je je hand of de iPhone op een rare manier moet draaien.

Het enige nadeel is natuurlijk wel dat de oplaadpoort hierdoor wat meer stof kan opvangen. Maar goed, dat schoonmaken is ook zo gebeurd. En als je dat een keer per jaar even checkt is het prima.

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu