Netflix wordt een euro duurder voor nieuwe abonnees

Wouter Nijsen
18 augustus 2015, 10:11
1 min leestijd
Netflix wordt een euro duurder voor nieuwe abonnees

Het Standaard-abonnement van Netflix is nu een euro duurder. In plaats van 8,99 euro per maand betaal je als nieuwe gebruiker nu maandelijks 9,99 euro.

Lees verder na de advertentie.

Netflix duurder

Dat wijziging is te vinden op het overzichtspagina van Netflix en werd gevonden door Tweakers. Voor het Standaard-abonnement betalen nieuwe gebruikers voortaan 9,99 euro per maand, terwijl de andere abonnementen (Basic en Premium) niet duurder worden. Huidige abonnees hoeven het komende jaar overigens niet extra te betalen. Vorig jaar werd de prijs van het Standaard-abonnement ook al met een euro verhoogd.

Het Standaard-abonnement laat je als gebruiker met maximaal twee schermen naar films en series kijken. Die zijn allemaal in hd-kwaliteit beschikbaar. Kies je voor een Basic-abonnement, dat 7,99 euro per maand kost, dan kijk je op maximaal één scherm in standaard kwaliteit. Het Premium-abonnement is beschikbaar voor 11,99 euro en laat gebruikers in Ultra HD op maximaal vier verschillende schermen kijken.

Netflix op iOS

Van Netflix is al geruime tijd een iOS-app beschikbaar. Die heeft een fijne interface met posters om films en tv-series te tonen. Een handige feature is de mogelijkheid om vanaf een iPhone of iPad beelden naar een Chromecast te streamen, zodat content ook op een televisie te bekijken is.

iPhone 6 netflix

Het aanbod van de Nederlandse Netflix haalt het overigens nog niet bij de Amerikaanse versie, maar wordt wel steeds beter. Naast bekende films en series komt Netflix ook regelmatig met eigen producties. Denk hierbij aan House of Cards, Sense8, Daredevil en Orange Is the New Black.

Lees meer over Apple

Bron: Tweakers
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu