iOS 11.0.2 nu te downloaden en installeren

Erwin Vogelaar
3 oktober 2017, 21:03
2 min leestijd
Breaking
iOS 11.0.2 nu te downloaden en installeren

Apple stelt iOS 11.0.2 beschikbaar. De nieuwste versie is nu te downloaden op je iPhone of iPad. Met deze update is je toestel weer helemaal up-to-date.

Lees verder na de advertentie.

iOS 11.0.2 nu te downloaden

De tweede update voor iOS 11 is uitgebracht door Apple. Dit is een kleine update, maar toch raden we aan om deze zo snel mogelijk te downloaden en te installeren. Er worden enkele foutjes gerepareerd en enkel door de nieuwste updates te downloaden ben je verzekerd van de beste beveiliging.

Met deze update biedt Apple een oplossing voor het probleem waarbij er gekraak in telefoongesprekken te horen was. Dit geldt enkel voor de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Ook biedt de update een oplossing voor het probleem dat ervoor zorgde dat foto’s werden verborgen. De laatste grote verbetering is dat specifieke e-mails die niet geopend konden worden, nu wel te openen zijn.

ios 11.0.2

iOS 11.0.2 downloaden

Deze nieuwe update wordt vanzelf aangeboden op je toestel. Als je geen geduld hebt, kun je de update ook direct downloaden door deze handmatig te activeren. Ga hiervoor naar het instellingenmenu van je iPhone of iPad. Kies vervolgens voor ‘Algemeen > Software-update’. Is de update naar je uitgerold, dan mag je deze downloaden en installeren. Let wel op dat bij het installeren van updates je toestel opnieuw opstart en dat dit even kan duren.

De updates voor iOS 11 volgen elkaar in een rap tempo op. Dit was ook wel nodig, want iOS 11 had last van wat bugs na de release. Zelfs na uitgebreide bètatestsessies. Dit is jammer, maar het is goed dat Apple er bovenop zit en kleine updates uitstuurt om dit recht te zetten. Meer weten over het nieuwe besturingssysteem? Check dan de uitgebreide iOS 11 review.

Heb jij na deze update nog last van foutjes in iOS 11? Laat van je horen in de reacties onder dit bericht.

Lees ook het laatste nieuws over Apple

Categorie: iOS
Thema: iOS 11

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen