Spring met een Mexicaanse boon in Bean’s Quest, de gratis App van de Week

Lars Paijmans
17 maart 2017, 12:36
1 min leestijd
Spring met een Mexicaanse boon in Bean’s Quest, de gratis App van de Week
Bean's Quest

Bean's Quest

€ 3,49

Reviewscore

7

Fans van ouderwetse games kunnen dit weekend hun lol op met de nieuwe Gratis App van de Week van Apple: Beans Quest!

Lees verder na de advertentie.

Beans Quest is een week lang gratis

In Bean’s Quest kruip jij in de huid van een vrolijke groene boon met een sombrero op zijn hoofd. Deze stuitert automatisch over je scherm, zodat jij alleen maar op de linker of rechter pijl hoeft te tikken. Hierdoor doet het spel een beetje denken aan Super Mario Run, waarbij je in Bean’s Quest dus automatisch springt in plaats van rent.

Beans Quest

De Mario-vergelijkingen houden daar niet op. Ook in dit spel doorkruis je kleurrijke werelden met een retro-pixelstijltje en ontwijk je obstakel na obstakel. In Bean’s Quest zitten 150 afzonderlijke uitdagingen verstopt, verspreid over 5 werelden. Genoeg te doen dus, en met de vermakelijke achtergrondmuziek zal deze game niet snel vervelen.

Een van de leukste toevoegingen van Bean’s Quest is de uitgebreide leaderboard-functie. Hier neem je het op tegen andere spelers en je vrienden. Zo zie je wie de hoogste score heeft gehaald en hoe lang het duurde om een uitdaging te voltooien. Zeker als je wat vrienden over kunt halen om dit spel te gaan spelen, voegt dit een extra dimensie aan het avontuur van deze sperzieboon toe. Nu het spel gratis is te downloaden, moet dat niet al te moeilijk zijn.

Bespaar deze week drie euro

Normaal gesproken kost Bean’s Quest €2,99, maar tot en met aanstaande donderdag kun je het spel volledig gratis downloaden. Dat is het voordeel van de App van de Week: iedere week kiest Apple een app uit die zeven dagen lang voor nop uit de App Store te plukken is. Deze krijgt in ruil een uitgelichte positie op de voorpagina van Apples appwinkel.

Bean's Quest

Kumobius

€ 3,49 via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's