Zo vang je Ditto in Pokémon GO

23 november 2016, 14:48
2 min leestijd
Zo vang je Ditto in Pokémon GO

Het heeft even geduurd, maar vanaf nu kan het eindelijk: Ditto is te vangen in Pokémon GO. Je zult er wel beter naar moeten zoeken dan je tot nu toe gewend bent van de game. Wij leggen uit hoe Pokémon GO Ditto vangen werkt.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Ditto nu beschikbaar, zo vang je hem

Pokémon GO bevat alleen de eerste generatie Pokémon, maar naast Mewtwo en drie andere legendarische monsters was het vooral Ditto die nog door niemand werd gevonden. Nu blijkt dat ontwikkelaar Niantic eindelijk Ditto heeft toegevoegd aan het spel, maar dat hij beter verstopt zit dan iedere andere Pokémon tot nu toe.

Pokémon GO Ditto

Bron: Twitter

Omdat Ditto zich (net als in de serie en games) kan veranderen in iedere andere Pokémon, is het heel lastig om specifiek naar een Ditto op zoek te gaan. Ook in Pokémon GO zal dit vrolijke paarse blobje er namelijk uitzien als een andere Pokémon, en pas nadat je hem gevangen hebt zal de game laten zien dat je in werkelijkheid een Ditto in een Pokéball gestopt hebt.

Op Twitter en Reddit hebben verschillende spelers bewezen dat een onschuldig ogende Rattatta of Pidgey in werkelijkheid een Ditto is. Dit betekent dus dat het weer loont om iedere Pokémon te vangen die op de kaart verschijnt, omdat je op die manier zomaar tegen een Ditto aan kunt lopen.

Pokémon GO zal pas laten zien dat je een Ditto hebt als je de Pokémon gevangen hebt. Op dat moment verschijnt de tekst ‘Oh?’ in beeld, waarna een paarse flits het scherm vult en Ditto verschijnt. Over de hele wereld worden er al Ditto’s gevangen, het enige probleem is dus dat hij zich vermomt als iedere andere Pokémon.

Lees meer over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu