Eerste update voor nieuwe Apple TV

Erwin Vogelaar
9 november 2015, 19:00
1 min leestijd
Eerste update voor nieuwe Apple TV

De nieuwe Apple TV is nog maar net uit, maar er is nu al een update voor te downloaden. Wat is er nieuw?

Lees verder na de advertentie.

Apple TV update

Apple heeft vandaag de allereerste update voor de nieuwe Apple TV vrijgegeven. De vierde generatie van Apple’s tv-box is nog maar net uit, maar blijkbaar moesten er snel nog wat foutjes gerepareerd worden. Apple heeft namelijk geen release notes bij de 9.0.1 update voor tvOS geleverd, waardoor het waarschijnlijk enkel om die laatste kleine foutjes gaat en niet om nieuwe mogelijkheden. Een grotere update zal later komen met tvOS 9.1.

Het lijkt er op dat er met tvOS 9.1 onder andere in het scrollen en de netwerkverbinding verbeteringen aangebracht gaan worden. Daarnaast werkt Apple voor latere updates ook aan Siri in het Nederlands. En als Apple zelf niet de functies toevoegt die we zouden willen zien, dan doen liefhebbers het zelf wel. Zo heeft een Nederlander het voor elkaar gekregen om een browser op de Apple TV werkend te krijgen.

Om tvOS 9.0.1 op je vierde generatie Apple TV te installeren ga je naar Instellingen > Algemeen > Werk software bij. Druk vervolgens op “Download en installeer” om de download te starten.

Lees het laatste nieuws over Apple TV

Bron: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV
Apple TV

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen