Apple-weekend bij MediaMarkt: korting op allerlei Apple-producten
Redactie

Als je van plan was om een iPad, iPhone, Apple Watch of MacBook aan te schaffen, kun je dit weekend voordelig je kans grijpen. MediaMarkt geeft van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart korting op allerlei Apple-producten. Dit zijn de beste deals van dit Apple-weekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

MediaMarkt Apple-weekend: de beste deals

Vanaf vandaag (14 maart) tot en met zondag 17 maart staat MediaMarkt in het teken van Apple-producten. Tijdens dit lange weekend biedt de winkel allerlei tijdelijke kortingen aan voor Apple-fans.

Op iPhoned hebben we een handig lijstje gemaakt van alle Apple-deals die de komende vier dagen beschikbaar zijn. Ook hebben we een overzicht met handige accessoires voor je iPhone.

MediaMarkt Apple-deals

Naast al deze scherp geprijsde Apple-producten, kun je tijdelijk ook profiteren van korting op allerlei Belkin-accessoires voor je iPhone. Denk bijvoorbeeld aan een extra lange oplaadkabel of een powerbank. De actie loopt tot en met zondag, maar zoals altijd hanteert MediaMarkt een op=op-regeling. Wacht dus niet te lang met iets te bestellen wat je sowieso wil kopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.