Game-klassieker Sonic CD is Apple gratis App van de Week
Lars Paymans
Sonic CD Classic

Sonic CD Classic

Gratis

Onze score

7

Een heuse game-klassieker is de komende week voor niks te downloaden. Sonic CD gratis downloaden voor de iPhone en iPad kan voor het eerst, nu Apple de app tot Gratis app van de Week verkozen heeft.

Sonic CD gratis te downloaden

Sonic CD is een wereldberoemde game van SEGA, die een paar jaar geleden opnieuw werd uitgebracht op de iPhone en iPad. In het spel speel je met Sonic die op hoge snelheid door tientallen levels rent. Hier neem je het op tegen Dr. Eggman, die zijn best doet om de Time Stones te stelen om daar de tijd mee te kunnen besturen.

Sonic CD gratis

Jij als Sonic steekt hier een stokje voor, wat je vooral doet door razendsnel door loopings te sprinten, gouden ringen te verzamelen en vijanden te verslaan. Het grafische pixelstijltje komt prachtig tot zijn recht op het scherm van je iDevice. Aan Sonic CD zijn leaderboards toegevoegd, zodat je het tegen je vrienden op kunt nemen voor de snelste tijd. Daarnaast zijn er achievements om te verzamelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gratis, maar met advertenties

De timing van Apple om deze game te kiezen is opmerkelijk. SEGA maakte het spel eerder deze week namelijk al gratis, maar heeft wel een in-app aankoop toegevoegd om reclames af te kopen. Je kunt Sonic CD gratis downloaden, maar moet dus wel €1,99 betalen om de reclames af te kopen.

Iedere week zet Apple een nieuwe app in het zonnetje als gratis App van de Week. Soms is het een zakelijke app en de andere keer is het een game. Deze gratis app wordt prominent afgebeeld in de App Store. Iedere donderdagavond zet Apple weer een nieuwe app centraal, tot die tijd kun je Sonic CD gratis uit de App Store plukken.

Sonic CD Classic

SEGA

6,6 (29 reviews)
Gratis via App Store

Lees het laatste nieuws over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.