Game-klassieker Sonic CD is Apple gratis App van de Week

Lars Paijmans
28 oktober 2016, 15:33
1 min leestijd
Game-klassieker Sonic CD is Apple gratis App van de Week
Sonic CD Classic

Sonic CD Classic

Gratis

Reviewscore

7

Een heuse game-klassieker is de komende week voor niks te downloaden. Sonic CD gratis downloaden voor de iPhone en iPad kan voor het eerst, nu Apple de app tot Gratis app van de Week verkozen heeft.

Lees verder na de advertentie.

Sonic CD gratis te downloaden

Sonic CD is een wereldberoemde game van SEGA, die een paar jaar geleden opnieuw werd uitgebracht op de iPhone en iPad. In het spel speel je met Sonic die op hoge snelheid door tientallen levels rent. Hier neem je het op tegen Dr. Eggman, die zijn best doet om de Time Stones te stelen om daar de tijd mee te kunnen besturen.

Sonic CD gratis

Jij als Sonic steekt hier een stokje voor, wat je vooral doet door razendsnel door loopings te sprinten, gouden ringen te verzamelen en vijanden te verslaan. Het grafische pixelstijltje komt prachtig tot zijn recht op het scherm van je iDevice. Aan Sonic CD zijn leaderboards toegevoegd, zodat je het tegen je vrienden op kunt nemen voor de snelste tijd. Daarnaast zijn er achievements om te verzamelen.

Gratis, maar met advertenties

De timing van Apple om deze game te kiezen is opmerkelijk. SEGA maakte het spel eerder deze week namelijk al gratis, maar heeft wel een in-app aankoop toegevoegd om reclames af te kopen. Je kunt Sonic CD gratis downloaden, maar moet dus wel €1,99 betalen om de reclames af te kopen.

Iedere week zet Apple een nieuwe app in het zonnetje als gratis App van de Week. Soms is het een zakelijke app en de andere keer is het een game. Deze gratis app wordt prominent afgebeeld in de App Store. Iedere donderdagavond zet Apple weer een nieuwe app centraal, tot die tijd kun je Sonic CD gratis uit de App Store plukken.

Sonic CD Classic

SEGA

Gratis via App Store

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu