Poeslieve iPhone-game Kleine Kitten is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
12 mei 2017, 19:01
1 min leestijd
Poeslieve iPhone-game Kleine Kitten is Apples gratis App van de Week
Kleine Kitten -My Favorite Cat

Kleine Kitten -My Favorite Cat

€ 3,99

Reviewscore

7

Kattenliefhebbers opgelet: met Apples gratis App van de Week Kleine Kitten neem je een digitaal huisdier altijd met je mee.

Lees verder na de advertentie.

Kleine Kitten, leuke kindergame deze week gratis

In dit spel, bedoeld voor de jongere iPhone-gebruikers, is het aan jou om goed voor een kitten te zorgen. Geef het diertje te eten, speel allerlei minigames en volg de kat terwijl hij door het huis wandelt.

Laat je de kat zijn gang gaan, dan zal hij door de kamer lopen en de verschillende interactieve objecten aanraken. Zo kun je een blokkenpuzzel oplossen, een tekening maken met verf of probeer je een muis naar een stukje kaas te brengen zonder dat je huisdier ermee vandoor gaat.

Kleine Kitten gratis

Het spel heeft geen geschreven tekst, en laat met silhouetten en oplichtende objecten zien welke dingen je kunt aantikken. Ideaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen, de doelgroep waar Kleine Kitten voor bedoeld is.

De app moet kinderen daarnaast helpen om op tijd naar bed te gaan. Door een timer in te stellen gaat de kat netjes op tijd zijn mand in. Normaal gesproken kost dit vermakelijke kinderspel 1,99 euro, maar deze week download je hem helemaal gratis.

Iedere week zet Apple een nieuwe app in het zonnetje als gratis App van de Week. Deze app is volledig gratis te downloaden tot volgende week donderdagavond. Dan wordt er weer een nieuwe app uitgekozen. Soms zijn dit games, de andere keer educatieve apps of iOS-apps die van pas komen in het bedrijfsleven.

→ Download Kleine Kitten in de App Store (gratis)

Kleine Kitten -My Favorite Cat

Squeakosaurus ug & co. kg

€ 3,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen