Voer oorlog met tanks in Battle Supremacy

Gijs Ettes
21 januari 2014, 13:47
2 min leestijd
Voer oorlog met tanks in Battle Supremacy

Wie is er nu geen fan van tanks, moeten de ontwikkelaars van Battle Supremacy hebben gedacht. In deze actiegame voer je oorlogje en heb je beschikking over het zwaarste geschut uit de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder na de advertentie.

Battle Supremacy is het beste te omschrijven als een tank-simulator die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. In grote open gebieden neem je het op tegen andere tanks, waarbij je je voertuig bestuurt met een virtuele stick op het scherm. Voor het spelen van Battle Supremacy heb je dan ook geen handleiding nodig en dat is wel zo fijn, aangezien het een mobiele game betreft. Richten gaat automatisch, hoewel je ook handmatig je volgende doelwit kunt selecteren.

Ter land, ter zee en in de lucht

Battle Supremacy iphone

De campagnemodus voert je langs gevarieerde slagvelden in Frankrijk, Rusland en diverse eilanden in de Pacifische oceaan. Hoewel de omgevingen en tanks realistisch ogen, is de gameplay minder serieus. Dat maakt Battle Supremacy echter des te explosiever en dus leuker om te spelen. Daarnaast kun je in sommige gedeelten van de campagne ook achter het stuur van vliegtuigen en boten kruipen. Deze secties bieden afwisseling en laten je het slagveld eens vanuit een ander perspectief benaderen. Natuurlijk is er ook een uitgebreide multiplayermodus die soepel werkt en je de kans geeft om je krachten te meten met spelers van over de hele wereld.

Battle Supremacy wekt indruk

Grafisch zit Battle Supremacy ook goed in elkaar. De tanks en omgevingen zijn gedetailleerd en de game loopt over het algemeen soepel. Daarnaast zijn er ook mooie effecten te zien bij ontploffingen en zaken die je kapot schiet of rijdt. Zo vallen bomen om als je er tegenaan knalt met je tank. Al dat moois komt wel met een prijskaartje: voor Battle Supremacy moet je namelijk 4,49 euro neertellen. Maar dan heb je gelukkig geen last van reclames of in-app aankopen.

→ Op zoek naar meer? Bekijk dan ons overzicht met de populairste nieuwe iPhone apps!

Battle Supremacy

Atypical Games

€ 5,99 via App Store

Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Battle Supremacy
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu