De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhone 15 Plus kopen? Hier vind je snel de beste prijs

Let op! De iPhone 15 Plus kopen is nog niet mogelijk. Apple moet deze smartphone nog presenteren en dat gebeurt naar verwachting in september 2023. Informatie over de iPhone 15 serie op deze pagina is gebaseerd op geruchten, lekken en aannames. Neem het dus met een korreltje zout. Wanneer het toestel beschikbaar is, komt op deze pagina de prijsvergelijker online. Daarmee vind je eenvoudig de beste deal.

Wil jij de iPhone 15 Plus kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je namelijk de prijsvergelijker waarmee je eenvoudig de beste deal van dit moment vindt. De iPhone 15 Plus is vanaf september 2023 verkrijgbaar en is gelijktijdig uitgebracht met de normale iPhone 15, de iPhone 15 Pro en Pro Max

Voor wie is de iPhone 15 Plus kopen het meest geschikt?

De iPhone 15 Plus kopen is ideaal voor mensen die graag de mogelijkheden van een normale iPhone 15 willen, maar daarvan het scherm te klein vinden. Het enige verschil dat het plus-model met zich meebrengt is namelijk het grotere scherm. Dit verhoogt het gebruiksgemak maar zorgt er wel voor dat de batterij heel iets sneller leeg loopt. 

Een veel gehoord commentaar bij de iPhone 14 Plus van 2022 was dat de smartphone te duur is voor alleen een wat groter scherm. Veel mensen hebben dan ook gekozen voor de iPhone 14 Pro. Die heeft naast een groter scherm ook wat betere specs. Dit maakt de deal aantrekkelijker.

iPhone 15 Plus los toestel kopen of toch met abonnement?

Als je de iPhone 15 Plus kopen wil als los toestel, dan betaal je in één keer het hele aanschafbedrag. Je spaarrekening krijgt dus even een deuk te verwerken, maar daarna zijn je maandlasten wel lager dan bij een abonnement. 

Door je smartphone te combineren met een sim only-abonnement, maak je toch nog gebruik van de voordelen die een abonnement met zich meebrengt. Je verhoogt daarmee het gebruiksgemak en tegelijkertijd breng je voorspelbaarheid aan in de kosten. Je betaalt namelijk elke maand gewoon een vast bedrag.

Bovendien is een sim only abonnement elke maand opzegbaar omdat je niet vastzit aan een toestel dat je nog moet afbetalen. Al deze redenen maken het zeker het overwegen waard om een iPhone 15 plus los toestel te kopen samen met een sim only abonnement.

Met abonnement

Koop je toch liever de iPhone 15 Plus met abonnement? Dan hoef je niet direct het hele bedrag te betalen, waardoor je spaarrekening ongeschonden blijft. In plaats daarvan los je elke maand een bepaald bedrag af op je toestelkosten. Afhankelijk van je abonnement heb je dan binnen één of twee jaar je hele smartphone afbetaald. 

Omdat dit feitelijk een lening is, krijg je wel te maken met een BKR-registratie. Die krijg je al bij leningen van 250 euro of meer en de iPhone 15 Plus is zeker duurder dan dat. Voor de meeste mensen is een BKR-registratie voor een telefoon niet zo schokkend. Het kan echter wel vervelend zijn als je binnenkort een huis wil kopen. Je kunt dan een stuk minder hypotheek krijgen.

Uiteindelijk zijn beide keuzes niet ‘goed’ of ‘fout’. Vooral jouw persoonlijke voorkeuren bepalen op welke manier je de iPhone 15 Plus kopen wil. 

Zo vind ik de beste prijs van dit moment

In de prijsvergelijker staat de beste prijs van dit moment altijd bovenaan. Zelfs wanneer er een tijdelijke aanbieding of kortingsactie loopt, zie je dat terug in de prijsvergelijker. Je maakt dus echt altijd gebruik van de beste deals. 

De goedkoopste aanbieding is dus zeer eenvoudig te vinden. Wel kan dit soms gaan om een onpopulaire kleur en natuurlijk met het minste opslagruimte. Door de filteropties te gebruiken zie je alleen nog het aanbod waarin je ook daadwerkelijk geïnteresseerd bent.

Eenmaal de beste deal gevonden? Klik dan op de aanbieding waardoor je direct op de juiste pagina van de betreffende webshop terecht komt. Daar kun je dan de iPhone 15 Plus kopen zoals je gewend bent. Veel plezier met je aankoop!

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu