In een ruim twee uur durende WWDC keynote heeft Apple gisteren de nodige aankondigingen gedaan. Zo werd een nieuwe versie van OS X (Yosemite) onthuld en maakten we voor het eerst kennis met iOS 8. Wil je alles even terugkijken, maar heb je geen zin in een lange zit? Check dan deze WWDC samenvatting met alle hoogtepunten!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

WWDC samenvattingDe WWDC keynote startte gisteravond met de onthulling van OS X Yosemite, de nieuwste versie van OS X die is voorzien van platte iconen en een meer iOS-achtige interface. Verder lag de nadruk op iOS 8, dat meer een evolutie dan een revolutie is vergeleken met zijn voorganger. Het mobiele besturingssysteem bevat interactieve notificaties, bellen via Mac, nieuwe toetsenborden met woordsuggesties, widgets, verbeteringen voor iMessage en nog véél meer.

iOS 8: alle vernieuwingen
WWDC 2014: de hoogtepunten op een rij

Het laatste nieuws over de WWDC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.