Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Videoreview: is de iPhone SE 2022 nog steeds de moeite waard?

Bram Lettenmeijer
28 april 2023, 16:38
2 min leestijd
YouTube video player

De nieuwe iPhone SE is alweer een tijdje verkrijgbaar. Wij besloten een maand na het schrijven van onze review nog eens een blik op dit toestel te werpen in deze videoreview. Is de ouderwets ogende iPhone SE de moeite waard?

Lees verder na de advertentie.

Check onze iPhone SE 2022 videoreview

We hebben de iPhone SE 2022 op basis van onze uitgebreide geschreven iPhone SE review nog eens onder de loep genomen. In deze videoreview van de iPhone SE 2022 vertelt iPhoned-redacteur Bram alles wat je moet weten over het budgetvriendelijk toestel. Vooral de razendsnelle A15-chip maakt indruk en ook de camera presteert erg goed. Het ouderwetse design strooit echter flink wat roet in het eten.

iPhone SE 2022 Review: nog steeds de moeite waard?

De iPhone SE 2022 heeft nog steeds de dikke schermranden die we kennen van de allereerste iPhone ooit. Apple schaafde heel wat centimeters van deze rand af met de komst van de iPhone X in 2017. Dat is inmiddels ook alweer zo’n vijf jaar geleden – dus stiekem kan het ouderwetse design van de iPhone SE écht niet meer. Qua snelheid is het toestel dan wel weer net zo snel als de duurste en krachtigste smartphones van dit moment.

Als je voor een iPhone SE 2022 kiest, dan kies je voor een toestel zonder toeters en bellen. Een smartphone die de basics uitstekend beheerst, zonder flitsende poespas. Als dat is wat je zoekt en je daarnaast niet al te veel geld aan een iPhone wilt uitgeven, dan past deze iPhone SE prima bij jou.

Meer video’s bekijk je op ons YouTube-kanaal

Naast de geschreven artikelen op onze website vinden we het ook belangrijk dat je de toestellen zoals de iPhone SE van dichtbij kunt bekijken. Daarom maken we regelmatig videoreviews, als aanvulling op onze artikelen. Naast reviews delen we ook handige tips op YouTube, waarmee je alles uit je Apple-apparaten kunt halen. Volg ons natuurlijk ook even via FacebookInstagramTwitterYouTube, de nieuwsbrief en uiteraard via de site.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu