De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Video: iPhone XS vs iPhone XR – Welke nieuwe iPhone moet je kiezen?

Lars Paijmans
17 oktober 2018, 17:03
1 min leestijd

Vanaf vrijdag is de iPhone XR te bestellen in Nederland, of ga je toch voor de duurdere iPhone XS? In deze video zetten we de verschillen en overeenkomsten op een rij.

iPhone XS vs iPhone XR video: welke kies jij?

Het is dit jaar extra lastig om een nieuwe iPhone te kiezen. De iPhone XS en XS Max liggen al een paar weken in de winkels, maar aanstaande vrijdag komt het meest opmerkelijke nieuwe toestel van Apple pas uit. De iPhone XR is namelijk driehonderd euro goedkoper, maar heeft heel wat overeenkomsten met het premium-model.

Om de prijs omlaag te krijgen heeft Apple hier en daar wat bezuinigd op de iPhone XR. In deze video zetten we eerst de verschillen tussen de twee op een rijtje en kijken we vervolgens naar de overeenkomsten.

Op die manier kun jij vrijdag de iPhone kiezen die het beste bij je behoeften past. De iPhone XS mag dan de superieure iPhone zijn, voor veel mensen is de goedkopere iPhone XR waarschijnlijk de beste keuze.

Op ons YouTube-kanaal publiceren we wekelijks een nieuwe video. Van reviews van de nieuwste Apple-producten tot tips waarmee je alles uit je Apple-apparaten haalt. Vergeet je dus niet te abonneren op ons kanaal en geef een duimpje omhoog bij onze videoreview als je meer van dit soort video’s van ons wil zien.

Meer weten over de iPhone XR en de iPhone XS? In de onderstaande artikelen lees je er alles over:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu