iPhone SE 4 krijgt toffe functies: vergeet de iPhone 15 maar

Piet-Jan Lentjes
14 augustus 2023, 11:13
2 min leestijd
iPhone SE 4 krijgt toffe functies: vergeet de iPhone 15 maar

Volgens geruchten gaat de iPhone SE 4 meerdere functies krijgen van de iPhone 15. Welke dat zijn, vertellen we je hier!

Lees verder na de advertentie.

iPhone SE 4 krijgt toffe functies

De geruchten zeggen dat de iPhone SE 4 een paar functies gaat krijgen die ook op de iPhone 15 zitten. Deze geruchten komen van ‘Unknownz21’, die al vaker verschillende zaken over toekomstige iPhones heeft gedeeld.

Volgens deze geruchten wordt de iPhone SE 4 een soort afgeslankte iPhone 14. Dit zei doorgaans betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo ook al eerder. Maar volgens recente berichten op X (Twitter), gaat de iPhone SE 4 ook een aantal functies van de iPhone 15 krijgen.

iPhone SE 4 renders

Zo krijgt de iPhone SE 4 een usb-c-poort, en lijkt het erop dat de lightningpoort voorgoed verleden tijd is. Andere geruchten vertellen dat de nieuwe iPhone SE ook Face ID gaat krijgen. Dat betekent dat Touch ID is verdwenen op de toekomstige iPhone.

Misschien nog wel het interessants is het gerucht over de actieknop. Deze functie van de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max kom schijnbaar ook naar de iPhone SE 4. Bij de camera aan de achterkant van de iPhone SE 4 gaat er niet veel veranderen. Je vindt hier nog steeds een enkele camera.

Volgens Ming-Chi Kuo krijgt de iPhone SE 4 ook een oled-scherm van 6,1 inch. Het lcd-scherm van de huidige iPhone SE 2022 is dan voorgoed verleden tijd. De Apple-kenner zei wel dat de iPhone SE 4 pas ergens in 2025 zal uitkomen.

iPhone 15 komt er binnenkort aan

Wil je niet wachten tot de iPhone SE 4 verschijnt? Dan kun je altijd de iPhone 15 nog overwegen. De iPhone 15 mét usb-c-poort komt in de tweede week van september. Wil jij meer weten over de iPhone 15? Hier vind je alle geruchten over de iPhone 15 en alles wat we tot nu toe weten over de iPhone 15 Pro Max. Benieuwd naar de prijs? Check hier de prijs van de mogelijk duurste iPhone ooit!

Bron afbeelding: AR72014
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu