Wanneer kun je de iPhone 15 kopen? Dit weten we tot nu toe

Yannick Chalkiopoulos
8 augustus 2023, 11:59
2 min leestijd
Wanneer kun je de iPhone 15 kopen? Dit weten we tot nu toe

Volgende maand onthult Apple de iPhone 15, maar wanneer kun je de telefoon kopen? Dit is wanneer de nieuwe iPhone in de winkel verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Volgende iPhone verschijnt bijna

Nog maar even wachten, want volgende maand presenteert Apple de iPhone 15. Er komen veel toffe functies naar de nieuwe telefoons, zo krijgt de iPhone 15 Pro Max een nieuwe periscooplens en krijgen alle iPhones een 48-megapixelcamera. Ook komt het Dynamic Island dit jaar naar de reguliere iPhone 15 (Plus). Inmiddels hebben we ook een idee wanneer de nieuwe iPhone 15 verschijnt.

Lees ook: Nieuw iPhone 15 Pro hoesje gelekt (met één opvallende wijziging)

Een aantal grote Amerikaanse mobiele aanbieders heeft aan werknemers namelijk gevraagd om geen vrij te nemen rond 13 september. Dit heeft te maken met een grote smartphone-aankondiging. Het gaat vermoedelijk om de presentatie van de nieuwe iPhone. Maar wanneer kun je de iPhone 15 ook daadwerkelijk kopen? Wij vertellen je wanneer de nieuwe telefoons waarschijnlijk in de winkels verschijnt.

iPhone 15 pro max

Dit is wanneer je de nieuwe iPhone kunt kopen

Het is de verwachting dat Apple op dinsdag 12 september de nieuwe iPhones zal aankondigen. Dat gebeurt doorgaans om 19.00 uur ‘s avonds (Nederlandse tijd). De doorgaans betrouwbare Apple-analist Mark Gurman heeft dat inmiddels voorspeld. Apple zal dat evenement binnenkort waarschijnlijk publiekelijk aankondigen. Hierdoor hebben we ook een vermoeden wanneer je de iPhone 15 officieel kunt kopen.

De iPhone is meestal de vrijdag na de presentatie te pre-orderenen. Dat betekent dat je de iPhone 15 op vrijdag 15 september alvast kunt bestellen. Precies een week later verschijnt de nieuwe telefoon dan in de winkels en wordt de iPhone officieel geleverd. Op 22 september kun je de nieuwe iPhone 15 dus eindelijk kopen, als Apple dezelfde tijdlijn aanhoudt als voorgaande jaren.

iPhone 15

Alles weten over de iPhone 15?

We weten dus eindelijk wanneer je de iPhone 15 officieel kunt kopen. Wil jij meer weten over de iPhone 15? Lees dan hier alle geruchten over de iPhone 15 en hier alles wat we tot nu toe weten over de iPhone 15 Pro Max. Wil je weten hoeveel je straks neerlegt voor de nieuwe iPhones? Dan hebben we slecht nieuws, want Apple verhoogt de prijzen van de iPhone dit jaar waarschijnlijk opnieuw. Zó duur wordt dat.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de iPhone 15? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Via: 9to5mac
Bronnen afbeeldingen: Concept Central, ilSoftware
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 15
Apple iPhone 15

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu