‘Nieuwe Beats-producten worden tegelijk met iPhone 7 onthuld’

Lars Paijmans
2 september 2016, 9:30
1 min leestijd
‘Nieuwe Beats-producten worden tegelijk met iPhone 7 onthuld’

Tijdens het Apple-event op 7 september krijgen we niet alleen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te zien. Apple zou ook nieuwe Beats-producten onthullen. Een iPhone 7 Beats Lightning-koptelefoon misschien?

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Beats producten tegelijk onthuld

Dat Apple nieuwe Beats-accessoires onthuld op 7 september is vrijwel zeker. Het PR-team van Beats heeft namelijk per ongeluk een mailtje gestuurd naar iGeneration. Hier werd niet alleen het Apple-event van 7 september aangekondigd, maar bevatte ook de tekst dat er ‘een selectie nieuwe Beats by Dre producten zullen worden aangekondigd.’

iPhone 7 Beats

Dit laat weinig aan de verbeelding over, en eigenlijk is het ook heel logisch. Apple heeft koptelefoonmaker Beats by Dre immers niet voor niets overgenomen. Nu de iPhone 7 het vrijwel zeker zonder traditionele koptelefoonaansluiting moet doen, is dit het uitgelezen moment om alternatieven aan te bieden.

Verwacht overigens niet dat Apple standaard Beats-oortjes in de doos van de iPhone 7 stopt. Geruchten wijzen erop dat Apple een setje Lightning-EarPods en draadloze AirPods gemaakt heeft die deze plek zullen vervullen.

De kans is dus groot dat deze Beats-producten zullen bestaan uit draadloze oortjes en koptelefoon, evenals een koptelefoon die je op de Lightning-poort aan kunt sluiten. Naast het mailtje van het PR-team, doken deze Beats-producten ook op in een lijst met certificaten die Apple aanvroeg. Daar stonden naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook de Apple Watch 2 op.

Lees het laatste nieuws over Beats Music

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen