‘Nieuwe Beats-producten worden tegelijk met iPhone 7 onthuld’
Lars Paymans

Tijdens het Apple-event op 7 september krijgen we niet alleen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te zien. Apple zou ook nieuwe Beats-producten onthullen. Een iPhone 7 Beats Lightning-koptelefoon misschien?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 7 Beats producten tegelijk onthuld

Dat Apple nieuwe Beats-accessoires onthuld op 7 september is vrijwel zeker. Het PR-team van Beats heeft namelijk per ongeluk een mailtje gestuurd naar iGeneration. Hier werd niet alleen het Apple-event van 7 september aangekondigd, maar bevatte ook de tekst dat er ‘een selectie nieuwe Beats by Dre producten zullen worden aangekondigd.’

iPhone 7 Beats

Dit laat weinig aan de verbeelding over, en eigenlijk is het ook heel logisch. Apple heeft koptelefoonmaker Beats by Dre immers niet voor niets overgenomen. Nu de iPhone 7 het vrijwel zeker zonder traditionele koptelefoonaansluiting moet doen, is dit het uitgelezen moment om alternatieven aan te bieden.

Verwacht overigens niet dat Apple standaard Beats-oortjes in de doos van de iPhone 7 stopt. Geruchten wijzen erop dat Apple een setje Lightning-EarPods en draadloze AirPods gemaakt heeft die deze plek zullen vervullen.

De kans is dus groot dat deze Beats-producten zullen bestaan uit draadloze oortjes en koptelefoon, evenals een koptelefoon die je op de Lightning-poort aan kunt sluiten. Naast het mailtje van het PR-team, doken deze Beats-producten ook op in een lijst met certificaten die Apple aanvroeg. Daar stonden naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook de Apple Watch 2 op.

Lees het laatste nieuws over Beats Music

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.