Apple dient registraties in voor ‘AirPods’, iPhone 7 en Apple Watch 2

Lars Paijmans
30 augustus 2016, 16:32
2 min leestijd
Apple dient registraties in voor ‘AirPods’, iPhone 7 en Apple Watch 2

Apple heeft vandaag verschillende certificaten ingediend in aanloop van het iPhone 7-event. Deze bevestigen niet alleen geruchten, maar geven de draadloze oordopjes waar Apple aan zou werken wederoom de naam Apple AirPods.

Lees verder na de advertentie.

Apple AirPods onthuld op 7 september?

Fabrikanten zijn verplicht om een certificaat in te vullen als ze elektronische producten in bepaalde landen willen verkopen. Deze landen (waaronder Rusland, Belarus, Armenië en Kazachstan) vallen onder de Eurasian Economic Union (EAEC). Ook Apple moet zich aan deze regels houden.

Apple AirPods

Website iPhones.ru zegt deze certificaten van Apple ontdekt te hebben. Hierin in is de term AirPods duidelijk te zien, wat ons doet denken aan een eerder bericht waarin Apple het patent op deze naam vastlegde. 7 september zou natuurlijk het perfecte moment zijn om deze draadloze versie van de klassieke EarPods te onthullen, aangezien de iPhone 7 en iPhone 7 Plus geen traditionele koptelefoonaansluiting meer hebben.

De vraag is dus niet meer of Apple met draadloze oortelefoontjes komt, maar wel of we deze zelf aan moeten schaffen. De mogelijkheid bestaat dat deze gebundeld worden in de doos van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De naam is in ieder geval logisch, en is een mooie manier om een nieuwe variant van de EarPod op de markt te brengen.

Apple Watch 2 en iPhone 7 certificaten

Verderop in het certificaat zijn ook wat interessante aanwijzingen te vinden over de producten die Apple op 7 september onthult. Zo worden er twee Apple Watch-modellen genoemd die in plaats van watchOS 3 gek genoeg op watchOS 2 draaien. Ook zien we twee toestellen die iOS 10 vanuit de doos draaien, wat natuurlijk de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen zijn.

Als we deze certificaten naast onze voorspellingen houden, is het erg aannemelijk dat we volgende week woensdagavond naast de iPhone 7 (Plus) ook een Apple Watch 2 te zien krijgen. Deze zou een grotendeels identiek design hebben als de eerste Watch, maar voegt wel een betere batterij en ingebouwde GPS-chip toe. Op 7 september weten we het zeker.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: iPhones.ru
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu