De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

De 5 beste alternatieven voor de AirPower

Michel van 't Klaphek
9 augustus 2019, 16:55
3 min leestijd
De 5 beste alternatieven voor de AirPower

Baal jij ervan dat de AirPower definitief niet meer uitkomt? Niet getreurd! iPhoned zet de beste AirPower-alternatieven op een rij. Zo kun je alsnog draadloos je iPhone en Apple Watch tegelijk draadloos opladen.

Lees verder na de advertentie.

AirPower-alternatieven

De AirPower is geannuleerd. De draadloze oplaadmat kon niet aan de kwaliteitseisen van Apple voldoen en werd daarom zo’n anderhalf jaar na de aankondiging geschrapt. Dit zal voor veel mensen een aderlating zijn, omdat er reikhalzend naar werd uitgekeken. Daarom bij dezen: de 4 beste AirPower-alternatieven.

Airpower alternatieven belkin boost up 2

1. Belkin Boost Up

Met de Belkin Boost Up laad je maximaal drie apparaten tegelijkertijd op. Je iPhone en Apple Watch leg je op de mat zelf, terwijl je met de usb-aansluiting aan de achterkant een derde apparaat van stroom voorziet, zoals het oplaaddoosje van je AirPods.

Verder beschikt de Boost Up over snelladen (7,5 Watt), waardoor je accu binnen no-time vol zit. Houd er rekening mee dat het gedeelte voor draadloos opladen rechtop staat en voor een iPhone bedoeld is. AirPods kun je hier dus niet op leggen.

→ Koop Belkin Boost Up bij Apple (159,95 euro)

2. Zens Dual+Watch opladerAirpower alternatieven zens dualwatch oplader

Vind je de oplaadmat van Belkin aan de dure kant? Dan moet je bij oplader van Zens zijn. Dit AirPower-alternatief heeft genoeg plaats voor drie producten. Naast twee iPhones kun je ook een Apple Watch van stroom voorzien.

Het slimme horloge plaats je op de verhoging. De Zens-oplaadmat werkt via Qi en ondersteunt Quick Charge (10 Watt). De iPhones zitten hierdoor lekker snel vol. Tot slot heeft de oplader een gladde afwerking, wat zorgt voor een glimmend effect.

→ Koop Zens Dual+Watch oplader bij Amac (99,95 euro)

3. Nomad Qi-oplader Airpower alternatieven nomad qi-oplader

De draadloze oplaadmat van Nomad heeft een streepje voor op de rest van de AirPower-alternatieven wat betreft design. Hij is namelijk afgewerkt met zwart leer. Hierdoor is de oplader niet alleen een accessoire, maar ook een mooie toevoeging aan je huis.

Er is plaats voor maximaal drie iPhones, of één telefoon en Apple Watch. Verder zorgen de omgevingslichtjes ervoor dat de oplaadlampjes in het donker gedempt worden, zodat je niet wordt gestoord tijdens het slapen. Opladen gaat maximaal met een snelheid van 7,5 Watt.

→ Koop Nomad Qi-oplaadstation bij Amac (119,95 euro)

4. IKEA Nordmärke Airpower alternatieven nordmarke

Ook onze favoriete meubelgigant heeft een eigen AirPower-alternatief. Met de Nordmärke kun je maximaal drie iPhones tegelijkertijd opladen. Via de usb-poort kun je nog een extra product aansluiten, zoals AirPods. Houd er wel rekening mee dat je de toestellen precies op het plusje moet leggen, want de spoelingen zijn niet heel breed.

Deze IKEA-oplader is het goedkoopste alternatief uit deze lijst, maar laadt dan ook maximaal met een snelheid van 5 Watt op. Het duurt dus langer voordat je iPhone vol zit.

→ Koop Nordmärke bij IKEA (64,95 euro)

5: Mophie 3-in-1 oplaadpad Airpower alternatieven mophie

Met deze oplader van Mophie kun je drie apparaten tegelijk draadloos opladen. De Mophie laadt je iPhone en AirPods op zodra je ze op de mat legt. De Mophie laadt op met een vermogen van 7,5 Watt, waardoor de apparaten weer lekker snel vol zijn.

Aan de oplaadmat zit ook een speciale houder voor de Apple Watch. Door deze extra standaard voor je Apple Watch hoef je niet in de weer met usb-kabeltjes, maar kun je je horloge er gewoon tegenaan zetten. Handig, snel en ziet er ook nog eens fraai uit.

→ Koop Mophie bij Apple (149,95 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Apple AirPower
Apple AirPower

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu