iPhoned Zomer-winactie (6 juni): win GSMpunt-zomerpakket t.w.v. 180 euro

6 juni 2024, 10:00
2 min leestijd
iPhoned Zomer-winactie (6 juni): win GSMpunt-zomerpakket t.w.v. 180 euro

Bij iPhoned tellen we af tot de zomer en geven we elke werkdag een toffe prijs weg. Vandaag maak je kans op een GSMpunt-zomerpakket ter waarde van 180 euro, met onder andere de Buddi CarPlay-dongle. Wat er precies in het pakket zit en hoe je meedoet, lees je hieronder. Veel succes!

Lees verder na de advertentie.

iPhoned Zomer-winactie 2024

Update 7 juni 09.00 uur: Deze winactie is helaas afgelopen. Bekijk in het overzicht wat er vandaag te winnen valt.

De zomer komt eraan! En daar hebben we hier op de iPhoned-redactie heel veel zin in. Daarom hebben we iets leuks bedacht voor jullie: de iPhoned Zomer-winactie. Daarin tellen we af tot de zomer officieel begint op 20 juni.

Net zoals bij onze adventskalender in december, kruisen we elke werkdag een vakje weg en maak jij kans op een toffe prijs. Houd dus iPhoned goed in de gaten! Vandaag kruisen we het vierde vakje van de kalender en maak je kans op een GSMpunt-zomerpakket ter waarde van 180 euro.

Donderdag 6 juni: win een GSMpunt-zomerpakket (t.w.v. 180 euro)

Het zomerpakket van GSMpunt heeft alles wat je nodig hebt als je deze zomer met de auto naar het buitenland vertrekt. Gebruik de Buddi Play 2 CarPlay-dongle om tijdens het rijden je smartphone veilig te blijven gebruiken. Bedien de muziek die door de speakers klinkt en de weg vinden doe je met de Kaarten-app.

Op de achterbank kijken de kids een film via de iPad die in de Buddi tablet en smartphone-houder bevestigd is aan de hoofdsteun. Bestemming bereikt? Over de accu van je iPhone hoef je je tijdens de dagtochtjes geen zorgen te maken dankzij de 5000 mAh Buddi mini powerbank. Verder houd je jouw iPhone veilig en droog op het strand met het waterdichte hoesje met koord van Buddi. Als je deze zomer liever de fiets pakt, klik je je iPhone in de universele telefoonhouder van Buddi.

Voor deze winactie willen we GSMpunt bedanken voor het beschikbaar stellen van het zomerpakket! In totaal bedraagt de waarde van dit pakket 180 euro.

Hoe maak ik kans?

Houd vanaf 3 juni iPhoned goed in de gaten, want elke werkdag onthullen we rond 10.00 uur een nieuwe dagprijs. In zo’n artikel is een linkje te vinden naar een Google-formulier, waarin we wat vragen stellen zoals je e-mailadres, naam en een extra vraag over het te winnen product.

Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met 7 juni 9.00 uur en vervolgens kiest de iPhoned-redactie volledig willekeurig een winnaar of winnares. Daarmee nemen we zo snel mogelijk contact op, je dient binnen 24 uur te reageren op onze mail. Zodra we contact hebben gehad met de winnaar of winnares, maken we die persoon bekend op onze website. Doe mee door het Google-formulier hieronder in te vullen.

Alles over de iPhoned Zomer-winactie 2024

Meer weten over deze iPhoned Zomer-winactie? Bekijk dan ons overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu