iPhoned telt af tot de zomer: iedere werkdag een nieuwe prijs!

Sanne Rosendaal
3 juni 2024, 9:58
4 min leestijd
<i>iPhoned </i>telt af tot de zomer: iedere werkdag een nieuwe prijs!

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de zomer begint. Daarom geven we elke werkdag een prijs weg tot het eindelijk zo ver is. Kijk snel mee om erachter te komen hoe het werkt.

Lees verder na de advertentie.

Zomer-winactie: aftellen tot de zomer

Hoewel we de afgelopen weken ook al mochten genieten van zonnig weer, vinden wij het tijd voor de échte zomer. We gaan aftellen tot 20 juni, wanneer officieel de zomer begint. Van 3 tot en met 20 juni maak je elke werkdag kans op een leuke prijs. Wat je precies wint houden we nog even geheim, maar we kunnen alvast verklappen dat er toffe gadgets tussen zitten.

Iedere werkdag opent er om 10.00 uur een vakje van onderstaande kalender, dus houd iPhoned komende weken goed in de gaten. Benieuwd hoe je kans maakt op de toffe prijzen van onze zomer-winactie? Lees snel verder!

Zomer-winactie kalender 2024

Maak kans op Nothing Ear (t.w.v. 149 euro)

De winnaar is Simone uit Elburg

Maak kans op een Kapten & Son-rugzak (t.w.v. 119,90 euro)

De winnaar is Richard uit Roosendaal

Maak kans op een Logitech Crayon Pencil (t.w.v. 79 euro)

De winnaar is André uit Hendrik Ido Ambacht

Maak kans op een Foodies-jaarabonnement (t.w.v. 50 euro)

De winnaar is Dineke uit Den Ilp

Maak kans op een GSMpunt-zomerpakket (t.w.v. 180 euro)

De winnaar is Wilgard uit Daarlerveen

Maak kans op een Philips Hue starterkit (t.w.v. 189,99 euro)

De winnaar is Sabine uit Best

Maak kans op Motorola Moto Buds+ (t.w.v. 149,99 euro)

De winnaar is Kees uit Wezuperbrug

Maak kans op een FRITZ!Mesh Set (t.w.v. 353,50 euro)

Doe mee!

Maak kans op een smart airco (t.w.v. 299 euro)

De winnaar is Rien uit Oegstgeest

Maak kans op Apple AirPods 2 (t.w.v. 149 euro)

De winnaar is Ton uit Rijswijk

Maak kans op een Ajax Systems Starterkit (t.w.v. 706 euro)

De winnaar is Jan uit Kampen

Maak kans op een Ring Battery Video Doorbell Plus (t.w.v. 149,99 euro)

De winnaar is Henri uit Someren

Maak kans op een tado Slimme Thermostaat X Starterkit (t.w.v. 199,99 euro)

tado De winnaar is Kim uit Dalen

Maak kans op een Zens Charger (t.w.v. 129,99 euro)

De winnaar is Roy uit Swalmen

Hoe vaak maak ik kans?

Van 3 tot en met 20 juni opent er elke dag een vakje, waarbij je elke dag weer opnieuw kunt meedoen. Wat je kunt winnen? Op de lijst staat van alles en voor ieder wat wils. Prijzen die in de prijzenpot zitten worden onder andere gesponsord door GSMpunt, Action en ring.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_b2s-14.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_fritz_adventskalender.png

Om mee te mogen doen, moet je 16 jaar of ouder zijn. Per vakje mag je slechts één keer meedoen. Reageer je toch vaker dan één keer op dezelfde winactie, dan sluiten we je helaas uit van deelname op die dag. In totaal maak je maar liefst veertien keer kans op toffe prijzen.

Hoe doe ik mee aan de Zomer-winactie?

Houd vanaf 3 juni iPhoned elke werkdag in de gaten, want rond 10.00 uur opent er namelijk een vakje en verschijnt er een los winactie-artikel op de site. Daarin vind je de link naar het aanmeldformulier. Daarin vragen we naar je naam en mailadres, zodat we contact met je op kunnen nemen als je wint, en zo nu en dan een extra vraag.

Meedoen kan vervolgens tot en met 9.00 uur de volgende dag. We kiezen direct de winnaar of winnares en maken die zo snel mogelijk bekend in de kalender hierboven. Heb je gewonnen dan krijg je een mailtje van ons. Houd dus je mailbox (inclusief ongewenste mail) goed in de gaten! We vragen de winnaar namelijk binnen 24 uur te reageren. Reageer je niet op tijd, dan kiezen we een nieuwe winnaar.

Om dit alles wat te verduidelijken, hebben we een voorbeeld voor je:

  • Maandag 3 juni maken we de eerste dagprijs bekend rond 10.00 uur;
  • Meedoen aan de eerste prijs kan tot en met dinsdag 4 juni 9.00 uur en vlak daarna zal de winnaar een mailtje ontvangen;
  • Op dinsdag 4 juni maken we de tweede dagprijs bekend rond 10.00 uur.

Blijf iedere dag op de hoogte van de prijzen

We kunnen ons voorstellen dat het elke dag checken van de site soms vergeten kan worden. Om toch op de hoogte te worden gebracht wat er elke dag te winnen is, is het handig je in te schrijven voor de dagelijkse iPhoned-nieuwsbrief. Je ziet elke ochtend rond 7.00 uur wat er die dag te winnen valt én bent direct weer up-to-date omtrent alles dat met Apple te maken heeft.

Veelgestelde vragen

Wat is de actieperiode van de iPhoned Zomer-winactie 2024?

Meedoen aan de actie kan vanaf maandag 3 tot en met donderdag 20 juni 2024. Elke werkdag wordt een prijs bekendgemaakt en maak je kans!

Hoeveel prijzen worden er weggegeven?

Tijdens de gehele looptijd van 3 tot en met 20 juni maak je elke dag kans op een prijs. In totaal zijn dat er dus veertien.

Wanneer weet ik wat ik die dag kan winnen?

Elke werkdag wordt rond 10.00 uur een artikel gepubliceerd op iPhoned. Daarin vind je de informatie wat je die dag winnen kunt.

Hoe doe ik mee?

In elk winactie-artikel vind je een Google-formulier. Vul de vragen (o.a. je naam en mailadres) in en je maakt direct kans op de prijs.

Tot wanneer kan ik meedoen voor een prijs?

Vanaf de tijd dat het artikel verschijnt (10.00 uur) tot en met 9.00 uur de volgende dag heb je de tijd om mee te doen.

Kan ik meerdere keren meedoen?

Je kunt elke dag meedoen, maar meerdere keren inschrijven voor dezelfde prijs is niet toegestaan. Gebruik je hetzelfde mailadres meerdere keren bij dezelfde winactie, dan wordt deze uitgesloten.

Hoe oud moet ik zijn om mee te doen aan de Zomer-winactie?

Je mag vanaf 16 jaar meedoen aan de winactie.

Ik heb een prijs gewonnen, maar jullie hebben helemaal geen verdere gegevens van mij?

Dat klopt, wij nemen contact met je op via mail voor de verdere afhandeling.

Hoelang krijg ik de tijd om te reageren als ik gewonnen heb?

Heb je gewonnen, dan krijg je een persoonlijke mail (check ook je ongewenste mail!) Daarna heb je 24 uur de tijd om te reageren. Reageer je niet binnen de tijd, dan selecteren we een nieuwe winnaar.

Wanneer kan ik mijn prijs verwachten?

Gewonnen prijzen worden binnen ongeveer vier weken na het winnen ervan opgestuurd.

Kan ik mijn prijs ook ophalen?

Een prijs ophalen is helaas niet mogelijk.

Mag ik mijn prijs omruilen voor een andere prijs of voor geld?

Een prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Hoe zit het met de garantie van een gewonnen product?

Mocht je garantie willen claimen, dan kun je contact opnemen met iPhoned. Wij verstrekken dan aan jou de nodige contactgegevens van de fabrikant voor verdere afhandeling.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu