iPhoned Zomer-winactie (19 juni): win een Philips Hue Starterkit t.w.v. 189,99 euro

19 juni 2024, 10:00
2 min leestijd
iPhoned Zomer-winactie (19 juni): win een Philips Hue Starterkit t.w.v. 189,99 euro

Morgen begint de zomer! Om dat te vieren geven we vandaag een Philips Hue Starterkit ter waarde van 189,99 euro weg. Doe je ook mee?

Lees verder na de advertentie.

iPhoned Zomer-winactie 2024

Update 20 juni 2024 09.00 uur: Deze winactie is helaas gesloten. Bekijk in het overzicht wat er vandaag te winnen valt.

De zomer begint morgen eindelijk officieel! En daar hebben we hier op de iPhoned-redactie heel veel zin in. Daarom hebben we iets leuks bedacht voor jullie: de iPhoned Zomer-winactie. Daarin tellen we af tot de zomer officieel begint op 20 juni.

Net zoals bij onze adventskalender in december, kruisen we elke werkdag een vakje af en maak jij kans op een toffe prijs. Houd dus iPhoned goed in de gaten! Vandaag geven we een Philips Hue Starterkit ter waarde van 189,99 euro weg.

Woensdag 19 juni: win een Philips Hue Starterkit (t.w.v. 189,99 euro)

Pas de verlichting van je woning volledig naar wens aan met de Philips Hue Starterkit. In de app verander je de kleur en warmte van je lampen. Deze starterset bevat drie Hue met E27-fitting. Via de app, je stem of de dimmer switch bepaal je voor elke ruimte de perfecte sfeer die bij het moment past.

Van warm zacht en koel wit licht tot een heel scala aan gekleurd licht in alle tinten die je maar zou willen. Verder zit in het pakket ook een bridge, waarmee het mogelijk wordt om te genieten van veel verschillende slimme verlichtingsfuncties. Denk hierbij aan het personaliseren van lichtscènes en het instellen van timers.

Voor deze winactie willen we Philips Hue bedanken voor het beschikbaar stellen van de Starterkit! De adviesprijs bedraagt 189,99 euro.

Hoe maak ik kans?

Sinds 3 juni geven we vanaf 10.00 uur elke werkdag een nieuwe dagprijs weg. Via het Google-formulier dat je in het bijbehorende artikel vindt, meld je je aan. Meedoen aan deze Philips Hue-winactie kan nog tot en met 20 juni 09.00 uur. Daarna kiest de redactie geheel random een winnaar.

Per mail nemen we contact op met deze persoon, die we vragen binnen 24 uur te reageren. Houd ook je ongewenste mail in de gaten! Vul het Google-formulier hieronder in en je doet direct mee voor deze dagprijs.

Alles over de iPhoned Zomer-winactie 2024

Meer weten over deze iPhoned Zomer-winactie? Bekijk dan ons overzicht. Daarin vind je onze prachtige kalender, alle veelgestelde vragen (met antwoorden) en de volledige lijst van winnaars en winnaressen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu