A4 Pocket Printer van Action: de ideale draadloze printer

3 april 2024, 14:00
2 min leestijd
A4 Pocket Printer van Action: de ideale draadloze printer

Ben je vaak onderweg en wil je belangrijke documenten kunnen printen voor werk of jouw studie? Of heb je gewoon geen ruimte voor een grote printer? Dan is de A4 Pocket Printer van de Action dé oplossing!

Lees verder na de advertentie.

Pluspunten

  • Printen via bluetooth
  • Bediening via smartphone
  • Printen zonder inkt

Minpunten

  • Navulling alleen online verkrijgbaar
  • Print alleen zwart-wit
  • Geen usb-c-aansluiting

Inktloos printen: makkelijk en snel op A4-formaat

Het is geen geheim dat Action een aantal handige gadgets heeft. Onlangs kwam Action met een Mini Pocket Printer van Fichero. Deze versie heeft nu een grotere variant gekregen, namelijk de: A4 Pocket Printer. Je haalt deze compacte draadloze printer al in huis voor 79,95 euro.

Zoals de naam al doet vermoeden is deze A4 Pocket Printer van de Action in staat om notities en leuke stickers af te drukken op A4-formaat. Dankzij het compacte formaat kun je de printer overal mee naartoe nemen, wat handig is voor bijvoorbeeld colleges, werkdagen op kantoor of wanneer je onderweg bent.

De printer verbinden met je iPhone

Het koppelen van de pocketprinter aan je iPhone is een fluitje van een cent, waardoor je snel kunt beginnen met printen. Om te beginnen, download je simpelweg de gratis ‘Luck Jingle’-app. Zorg er daarna voor dat Bluetooth is ingeschakeld, zodat je jouw iPhone kunt verbinden met de pocketprinter. In de app vind je diverse voorbeelden van onder andere notities of labels, waar je zelf tekst aan kunt toevoegen.

Luck Jingle

Xiamen Lujiang Technology Co., Ltd.

Gratis via App Store

Navullingen voor de printer

Is je papier bijna op? Voorkom verrassingen door altijd voldoende papier te hebben voor je A4 pocketprinter. Action verkoopt een set die 3 rollen bevat met een totale lengte van 6 meter.

Dankzij dit thermische papier dat gebruik maakt van warmte om te printen, is inkt overbodig. Ben je van plan om niet zoveel papier te verbruiken dan verkoopt de Action ook een pakket met daarin 200 losse vellen.

Liever op kleiner formaat printen?

Ben je niet van plan om op A4-formaat te printen of heb je liever een compactere printer voor kleinere labels? De Action verkoopt momenteel ook nog de Mini Pocket Printer. Benieuwd hoe deze beviel? Lees dan zeker even onze review over deze compacte printer.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu