Placeholder

Soms vraag ik mij af waarom je de werkbalken in safari niet tijdelijk kan uitschakelen. Vaak zijn ze er op momenten dat je ze helemaal niet nodig hebt. De ontwikkelaar van Full Screen Web Browser moet het zelfde gedacht hebben.

Met deze applicatie kan je zonder werkbalken surfen. Hierdoor krijg je tot 25% extra scherm als je je iPhone normaal vast houdt, en tot wel 40% als je je iPhone op zijn zij houdt.

Natuurlijk heb je wel werkbalken nodig, ze bestaan niet voor niets. Soms is het handig om naar de vorige pagina te gaan met een knop, of om de pagina te emailen. Hier heeft de ontwikkelaar ook aan gedacht. Door te schudden komen de werkbalken in beeld. Als je hier klaar mee bent kan je ze gewoon weer weg schudden.

Sporen

Deze browser laat geen sporen achter, zoals bijvoorbeeld cookies, formulieren of site namen. Bij het afsluiten van de applicatie wordt dit allemaal verwijderd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze kleine, handige applicatie betaal je maar 79 cent.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.