De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Au: YouTuber sloopt een gouden Apple Watch met magneten

Rutger Otto
15 juni 2015, 15:25
1 min leestijd

Een pijnlijke video voor mensen met een Apple-hart. Deze YouTuber heeft een 38-mm Apple Watch Edition in handen, maar sloopt ‘m vervolgens zonder pardon.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch kapot

TechRax (de online naam van Taras Maksimuk) is één van die YouTubers die scoort door dingen te slopen. Hoe duurder, hoe beter. Want hoe prijziger het object is, des te harder voelen fans van het product het. Dat lijkt tenminste zijn gedachte achter zijn video’s, die hierdoor vaak bekeken worden. Dit filmpje over de Apple Watch is in enkele dagen al bijna 250 duizend keer bekeken.

Voor de YouTuber is dit dus niets nieuws. Eerder bewerkte hij bijvoorbeeld al gadgets met tanks of gooide hij ze in lavalampen. Maar het is niet alleen maar gekkigheid, TechRax heeft in het verleden ook enkele ‘drop tests’ gedaan met smartphones, om te testen hoe sterk ze zijn.

apple watch kapot

Dure grap

In deze video sloopt TechRax een gouden Apple Watch Edition ter waarde van 10.000 dollar. Volgens hem is het één van de grootste risico’s die hij ooit voor video-opnames heeft genomen. Volgens Gizmodo is het maar de vraag of hij het gespendeerde bedrag met dit filmpje terugverdient, maar zelfs dan is het al een succes.

Geinig om te horen, nu we weten wat TechRax met de Watch van plan is, is dat hij zegt: “Ik ga proberen dit heel voorzichtig te doen”. Niet gek natuurlijk, want hij kan het maar één keer doen. TechRax gebruikt grote magneten (‘die botten kunnen breken’) die hij langzaam naar elkaar toeschuift, totdat ze elkaar aantrekken en de Apple Watch in het midden verpletteren. Het resultaat kun je boven dit bericht zien.

Lees meer over de Apple Watch

Via: Gizmodo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu