De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: deze features maken de Apple Watch het overwegen waard

Gijs Ettes
17 juli 2015, 12:15
2 min leestijd

Vooralsnog loopt het niet storm bij de Apple Stores en andere verkooppunten waar de Apple Watch vanaf vandaag verkrijgbaar is. Dat neemt niet weg dat de smartwatch genoeg toffe features heeft die hem het overwegen waard maken.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de interessantste Apple Watch features

De afgelopen maanden hebben we de Apple Watch grondig getest (meer daarover lees je in de uitgebreide Apple Watch review) en kunnen ervaren hoe het apparaat in de praktijk werkt. De Watch kan de tijd en je notificaties weergeven, fungeren als persoonlijke bewegingscoach en toont je in één oogopslag handige informatie en app-data, waardoor je minder vaak je iPhone uit je broekzak hoeft te halen. In bovenstaande video lichten we kort de tofste Apple Watch features uit.

apple watch features

Ga jij vandaag de Apple Watch kopen? Check dan ons uitgebreide dossier met informatie over de verschillende modellen en versies waaruit je kunt kiezen. Ook hebben we alle prijzen op een rijtje gezet en laten we je zien waar en hoe je een Apple Watch op de kop kunt tikken.

Conclusie Apple Watch review

Het is duidelijk dat de Apple Watch nog maar net op de markt is, want er ontbreekt nog van alles. Meer apps moeten meer ondersteuning voor de Watch krijgen, waardoor de wearable een stuk bruikbaarder wordt. Wellicht gebeurt dat voorlopig niet omdat Apple ontwikkelaars van derde partijen strenge regels oplegt. Toch zijn er ook genoeg positieve punten te melden. De smartwatch ziet er prachtig uit, zit lekker, werkt goed en biedt nu al verschillende handige functies, zoals de informatie op het uurwerk, de manier waarop het aanspoort tot beweging en hoe Glances werken. De Watch heeft aan alle kanten de potentie om een succes te worden, maar moet duidelijk nog groeien. Daarom is dit een voorlopige conclusie. Pas over een tijdje, als de Apple Watch in Nederland uitkomt en de apps beter zijn ondersteund, kunnen we een definitief oordeel over deze interessante smartwatch vellen.

→ Lees ons uitgebreide oordeel in de Apple Watch review.

Lees meer over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu