Tim Cook zei het vorige week al, en nu zet het marketingteam van Apple er nog een dikke streep onder: de Apple Watch Series 2 is het perfecte cadeau tijdens de feestdagen. Apple heeft vier keer een Apple Watch kerstreclame online gezet, waarin we zien hoe mensen de smartwatch uitpakken. Maar staat hij ook op jouw verlanglijstje?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Watch kerstreclame online verschenen

De vier Apple Watch reclames focussen zich op de speerpunten waar Apples smartwatch voor staat. Zo belooft Apple een gezondere levensstijl, een modieus horloge en een manier om altijd in contact te blijven met je vrienden. In alle video’s ligt de nadruk op het weggeven van een Apple Watch tijdens kerst.

https://www.youtube.com/watch?v=4F86xEW3ojw

Dit sluit naadloos aan op het argument dat Tim Cook vorige week maakte. In een mail reageerde hij op de negatieve berichten rondom de Apple Watch verkoopcijfers. Hoewel Apple deze zelf niet bekend maakt, maakte een onderzoeksbureau een inschatting die behoorlijk slecht uitviel voor Apple en de smartwatchmarkt in het algemeen. Dit resulteerde in een mail van Cook waarin hij benadrukte dat de Apple Watch onlangs haar beste verkoopweek ooit gehad heeft. Ook is de Watch op weg om het kerstcadeau van het jaar te worden, zo beweert de CEO van Apple. Tegelijkertijd lijkt de interesse in smartwatches lager dan ooit.

De lagere prijs van de Apple Watch en de nieuwe Series 2 zouden volgens Apple echter alsnog reden genoeg moeten zijn om naar een Apple Store te gaan om er een aan te schaffen. Of het ook echt de kersthit wordt waar Tim Cook op hoopt zullen we misschien nooit weten. Zolang Apple de verkoopcijfers van de Apple Watch verborgen houdt is dat immers erg lastig in te schatten.

https://www.youtube.com/watch?v=-gnL9cHPqzw

https://www.youtube.com/watch?v=LIezs029Tno

Lees het laatste nieuws over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.