Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

‘Eerste iPad Pro 2-foto’s en modelnummer duiken op in China’

Lars Paijmans
25 juli 2016, 11:00
2 min leestijd
‘Eerste iPad Pro 2-foto’s en modelnummer duiken op in China’

Bij geruchten is het altijd lastig te bepalen hoe betrouwbaar ze zijn, maar aan het versienummer en foto’s te zien lijken we hier naar de eerste concrete informatie over de iPad Pro 2 te kijken.

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro 2 foto opgedoken

AppleInsider kreeg op zondag via een anonieme tipgever een foto doorgestuurd van wat vermoedelijk een iPad Pro 2 is die bij een Chinese fabrikant gemaakt wordt. De foto’s zelf laten weinig zien op het gebied van nieuwe functies, al gaat het aan de verhoudingen te zien om een 9.7-inch model in plaats van de originele 12.9 inch-iPad Pro.

iPad Pro 2 foto

Een nieuw 12.9 inch-iPad Pro lijkt echter logischer, omdat deze versie van de Pro al langer in de schappen ligt en onderhand wel toe is aan een upgrade. Als het hier toch om een 12.9 inch-model gaat, is het aannemelijk dat deze iPad Pro 2 de True Tone-techniek van de iPad Pro 9.7 overneemt en uitgerust wordt met de nieuw A10X-chip en een betere camera.

Het modelnummer laat echter zien dat het niet een grapjas is die zomaar een iPad-foto heeft opgestuurd. Het modelnummer MH1C2CD/F is namelijk nog aan geen enkele iPad toegekend, en ligt in de lijn van de voorgaande iPad Pro’s die ML0G2LL/A en ML3N2LL/A genoemd werden. Verder zien we in de instellingen dat het om een prototype gaat, omdat er maar 12GB aan intern geheugen aan boord is. Daarnaast draait de iPad Pro 2 op de meest recente bèta van iOS 10.

iPad Pro 2 getoond in september?

Wanneer we de tablet kunnen verwachten is niet duidelijk, al doet deze iPad Pro 2 foto vermoeden dat dit nog wel even kan duren. De mogelijkheid bestaat dat Apple de iPad Pro 2 in de planning heeft voor het Apple Event in september waar ook de iPhone 7 getoond gaat worden. Het zou dan wel een erg drukke avond worden als het bedrijf daar ook de nieuwe MacBook Pro en Apple Watch 2 wereldkundig maakt.

Bron: AppleInsider
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu