Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Apple brengt iOS 10.3.3 uit: dit is er allemaal nieuw

Erwin Vogelaar
19 juli 2017, 19:10
2 min leestijd
Breaking
Apple brengt iOS 10.3.3 uit: dit is er allemaal nieuw

Apple rolt iOS 10.3.3 uit voor je iPhone of iPad. Met deze update is je toestel weer helemaal up-to-date en krijg je op je iPad nieuwe wallpapers.

Lees verder na de advertentie.

iOS 10.3.3 nu te downloaden

Het is weer tijd om je iPhone of iPad te updaten. Apple rolt namelijk iOS 10.3.3 uit, de nieuwste update voor iOS 10. Deze update is voornamelijk bedoeld om de beveiliging van je toestel te verbeteren. Het is belangrijk om ook deze kleinere updates zo snel mogelijk te downloaden en te installeren, want alleen dan ben je goed beveiligd van alle gevaren van buitenaf. Daarnaast zijn enkele foutjes opgelost, zodat je toestel stabieler wordt.

Met iOS 10.3.3 krijg je ook een aantal nieuwe wallpapers om je iPad Pro op te frissen. Het thema van deze wallpapers is lekker zomers, want de drie afbeeldingen laten verschillende stranden van bovenaf zien. Elk strand heeft een eigen kleurenpalet. Helaas zijn de wallpapers niet beschikbaar voor je iPhone.

ios 10.3.3

iOS 10.3.3 wordt automatisch aangeboden op je apparaat. Als je hier niet op wil wachten, dan controleer je handmatig of de update al voor je klaar staat. Hiervoor ga je naar de instellingen op je iPhone of iPad. Vervolgens kies je voor ‘Algemeen > Software-update’. Je toestel zoekt dan naar iOS 10.3.3 en laat je de update downloaden als deze beschikbaar is. Om te installeren moet je toestel wel opnieuw opstarten, wat even kan duren.

Waarschijnlijk worden er tussen iOS 10.3 en iOS 11 geen nieuwe functies meer aan het besturingssysteem toegevoegd. Met iOS 10.3 werd het onder andere mogelijk om je AirPods terug te vinden op een kaart en met behulp van geluidjes. Ook is Apple met deze versie overgestapt op het Apple File System, zodat data sneller wordt gelezen. Als iOS 11 later dit jaar lanceert, krijg je wel een stapel nieuwe functies. Zoals een nieuw Bedieningspaneel, verbeterde Siri en augmented reality met ARKit. Tot dan mogelijk nog een enkele beveiligingsupdate.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu