Download hier de drie nieuwe, zomerse iOS 10.3.3 wallpapers
Lars Paymans

Een update met bugfixes en prestatieverbeteringen is belangrijk, maar niet spectaculair. Apple maakt de volgende iOS-versie aanlokkelijker met deze drie gloednieuwe iOS 10.3.3 wallpapers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuwe wallpapers gooien het over een andere boeg

Normaal gesproken bewaart Apple nieuwe wallpapers voor een grote iOS-release, zoals iOS 11 dit najaar. De nieuwe plaatjes die iOS 10.3.3 toevoegt, konden blijkbaar niet wachten. In alle drie zien we het bovenaanzicht van een strand, waarbij steeds voor een ander kleurenpallet is gekozen. De achtergronden zijn duidelijk van een andere categorie dan we gewend zijn. Andere recente wallpapers richtten zich meer op verf en planten.

Omdat iOS 10.3.3 nu enkel nog als bèta beschikbaar is, nam 9to5mac de nobele taak op zich om de afbeeldingen alvast beschikbaar te maken voor iedereen. Hieronder kun je ze downloaden en op al je Apple-apparaten gebruiken.

Download de nieuwe iOS 10.3.3.3 wallpapers hier

iOS 10.3.3 wallpapers
iOS 10.3.3 wallpapers
iOS 10.3.3 wallpapers

Opvallend genoeg lijken de drie nieuwe iOS 10.3.3 wallpapers alleen beschikbaar te zijn op de iPad Pro. Op de iPhone en iPod touch verschijnen ze niet en zijn er geen andere nieuwe achtergronden toegevoegd. Dit kan haast geen toeval zijn, en bevat mogelijk een hint naar WWDC. Gaat Apple deze wallpapers gebruiken voor de onthulling van een nieuwe iPad Pro of de 10,5-inch iPad?

Volgens de laatste geruchten zou Apple flink wat tijd besteden aan het onthullen van nieuwe producten tijdens de keynote op 5 juni. Naast een nieuwe iPad krijgen we er mogelijk ook een Siri-speaker en nieuwe MacBooks. Wanneer iOS 10.3.3 verschijnt is nog niet duidelijk, maar omdat het een tussentijdse update betreft met enkel bugfixes en prestatieverbeteringen, zal hij mogelijk niet zo lang meer op zich laten wachten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.