iPhone surprise maken: gebruik onze iPhone 6S bouwplaat
Redactie

Het is weer die tijd van het jaar: tot in de late uurtjes gedichten schrijven, knippen en plakken om op 5 december maar goed voor de dag te komen. iPhoned komt je dit jaar tegemoet met twee bouwplaten voor een iPhone surprise!

iPhone surprise maken

Voor de werkende mens is het Sinterklaasfeest nu niet direct een pretje, aangezien je dan bent veroordeeld tot de avonduren voor het in elkaar zetten van een leuke surprise. Heb je weinig tijd, maar wil je toch origineel uit de hoek komen? Download dan een van de iPhoned bouwplaten hieronder voor een leuke iPhone 6S of iPhone 5S surprise. Deze papieren iPhone maakt van iedere chocoladeletter een bijzonder cadeau!

Download in PDF-formaat:

iPhone 6S bouwplaat (spacegrijs)

iphone surprise achterkantiphone 6 surprise voorkant

iPhone 5S bouwplaat (goud)

iphone-surprise-achterkantiphone-surprise-voorkantiphone-surprise-gedicht 

Maak je iPhone surprise persoonlijk!

Als je op bovenstaande afbeeldingen klikt, openen ze in een nieuw venster. Het zijn PDF-bestanden, die je kunt opslaan en opent met Adobe Reader. Vervolgens kun je ze printen – bij voorkeur op wat steviger papier – zodat je de iPhone gemakkelijk in elkaar zet. In principe passen bijna alle chocoladeletters erin, maar je kunt natuurlijk een leuk boek of een ander plat cadeau op deze wijze van origineel pakpapier voorzien.

iPhone surprise gedicht invoegen

Er zijn twee verschillende voorkanten waaruit je kunt kiezen. Met reden: als je de meest rechtse opent, kun je je eigen gedicht of boodschap in de tekstwolk tikken. Ben je tevreden met het resultaat, dan kun je de voorkant afdrukken! Zo krijgt de ontvanger van de surprise niet alleen een grote iPhone, maar ook nog eens een sms van Sinterklaas. Veel knutselplezier!

We hebben er geen moeite mee als je deze iPhone surprise op je eigen website plaatst, maar verzoeken je in dit geval wel naar iPhoned.nl te verwijzen/linken als maker van deze bouwplaat.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.