MacBook Pro of iPhone surprise maken? Gebruik onze bouwplaten
Redactie

Sint en piet zijn weer in het land: tijd om gedichten te schrijven en een surprise te knutselen. Lootje getrokken van een Apple-fan? Dan ben je bij iPhoned aan het juiste adres voor bouwplaten van een MacBook Pro of iPhone surprise.

iPhone surprise maken

Een Sinterklaassurprise maken hoeft helemaal niet zoveel tijd en moeite te kosten. Heb je weinig tijd en wil je toch een originele surprise maken? Download dan één van de iPhoned-bouwplaten hieronder, waarmee je een chocoladeletter gemakkelijk voorziet van een iPhone-jasje. We hebben verschillende smaken voor je in de aanbieding: een iPhone SE, een iPhone 6S, maar natuurlijk ook het nieuwe model, de iPhone 7.

iPhone 7 bouwplaat (zilver)

iphone 7 surprise
Klik hier als je wilt zien hoe de iPhone 7 surprise eruit komt te zien als hij helemaal af is.

MacBook Pro 2016 surprise

Speciaal voor dit jaar hebben we een nieuw Apple-product als surprise-bouwplaat voor je gemaakt: de MacBook Pro mét Touch Bar. Handig is dat je op het beeldscherm een wit tekstvlak ziet staan. Een perfecte plek om je persoonlijke gedicht op te schrijven. Zo maak je jouw surprise écht op maat. Download het pdf-bestand voor de bouwplaat hieronder en bekijk hoe de surprise eruit komt te zien nadat je hem in elkaar hebt geknutseld.

macbook pro surprise

Maak je iPhone of MacBook surprise persoonlijk!

Als je op bovenstaande downloadlinks klikt, openen ze in een nieuw venster. Het zijn PDF-bestanden, die je kunt opslaan en opent met Adobe Reader. Vervolgens kun je ze printen – bij voorkeur op wat steviger papier – zodat je de iPhone of MacBook gemakkelijk in elkaar zet. In principe passen bijna alle chocoladeletters erin, maar je kunt natuurlijk een leuk boek of een ander plat cadeau op deze wijze van origineel pakpapier voorzien.

We hebben er geen moeite mee als je deze iPhone surprise op je eigen website plaatst, maar verzoeken je in dit geval wel naar iPhoned.nl te verwijzen/linken als maker van deze bouwplaat.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.