Google Chromecast met Google TV: nu extra goedkoop

25 maart 2024, 14:59
2 min leestijd
Google Chromecast met Google TV: nu extra goedkoop

Ben je op zoek naar een Google Chromecast met Google TV? Wees er dan snel bij. Want de Google Chromecast is nu tijdelijk extra goedkoop!

Lees verder na de advertentie.

Google Chromecast met Google TV: nu extra goedkoop

De Chromecast is nu tijdelijk extra goedkoop. Standaard heeft de Google Chromecast met Google TV een adviesprijs van 39,99 euro. Maar je koopt hem nu bij Bol voor 29,99 euro! Je bespaart daarmee 25 procent op de adviesprijs.

Je moet wel opletten, want de Chromecast met Google TV is er in twee versies. Er is namelijk ook een versie met ondersteuning voor 4K-content. Deze Chromecast is dan ook een stukje duurder (69,99 euro). De Google Chromecast die je nu goedkoop bij Bol kunt scoren heeft géén ondersteuning voor 4K en kan tot maximaal 1080p met HDR streamen.

google chromecast

Ben je te laat en is de Chromecast-deal alweer verdwenen? Geen nood! Check in dat geval de Chromecast met Google TV-prijsvergelijker van onze zustersite Android Planet. Dan weet je zeker dat je toch nog de beste prijs te pakken hebt!

En ben je op op zoek naar een Chromecast met Google TV én ondersteuning voor 4K-content? Ook in dat geval kun je terecht bij de Chromecast met Google TV-prijsvergelijker.

Dit is de Chromecast met Google TV

Heb je nog een oude televisie die nog niet slim is? Of heb je wel een redelijke recente televisie maar worden de apps niet meer bijgewerkt? Dan wordt het tijd om een nieuwe televisie te kopen. Of toch niet? Want een Chromecast met Google TV is lekker goedkoop en lost al deze problemen op.

Chromecast

Ook wanneer je veel naar streamingdiensten kijkt is de Chromecast een prima aanwinst. Normaal wordt het al snel vervelend om bij te houden welke films je waar kunt zien. Daar komt bij dat films regelmatig verdwijnen bij bepaalde diensten.

De Chromecast maakt het een stuk makkelijker om alle streamingdiensten tegelijk te doorzoeken of door te bladeren. Je kunt daarmee alle films en series doorzoeken op de bekende streamingdiensten, zoals NetflixDisney PlusHBO Max én Amazon Prime?

Deze Chromecast is goedkoop, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je eerst nog wat meer wilt weten over de Chromecast met Google TV voordat je hem gaat kopen. Lees in dat geval de onderstaande review!

Meer lezen: Chromecast met Google TV-review – streamingstick voor filmliefhebbers

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu