De goedkoopste iPhone 15 Pro van de week (iPhone-deal #22 2024)

30 mei 2024, 16:22
2 min leestijd
De goedkoopste iPhone 15 Pro van de week (iPhone-deal #22 2024)

Elke week laten we zien welke iPhone je hebt beste kunt kopen. Deze week is de iPhone 15 Pro het goedkoopst. Hier vind je de beste deal!

Lees verder na de advertentie.

De goedkoopste iPhone 15 Pro van de week

De iPhone 15 Pro is deze week de goedkoopste iPhone! Met een onbeperkt abonnement van Vodafone is deze smartphone bij Mobiel.nl het goedkoopst. Normaal is de adviesprijs 1049 euro voor de iPhone 15 Pro (128 GB), maar met deze aanbieding heb je hem al voor 749 euro! Ook handig om te weten: hoe groter het abonnement dat je kiest, hoe goedkoper het toestel.

Het maakt overigens niet uit welke kleur iPhone je neemt, want de prijs blijft hetzelfde. Daarnaast krijg je gratis aansluitkosten ter waarde van 25 euro. En maak je gebruik van klantvoordeel? Dan krijg je tot 7,50 euro korting per maand en een gratis tv-pakket naar keuze.

iphone 15 pro review foto

Was je net te laat en is de deal al weg? Geen nood, in onze iPhone 15 Pro-vergelijker vind je altijd de laagste prijs! De goedkoopste iPhone 15 Pro kost momenteel € 1.018,95.

Dit is de iPhone 15 Pro

De iPhone 15 Pro heeft een aantal leuke vernieuwingen gekregen als je hem naast zijn voorganger legt. De behuizing is nu gemaakt van titanium, terwijl de oudere iPhone modellen nog van aluminium zijn. Het voordeel? Titanium is beter bestand tegen krassen.

Ook vind je nu een actieknop op de plek van de mute-knop. Wat die precies doet, stel je zelf in. Welke apps er standaard mee werken is beperkt, maar via de Opdrachten-app stel je automatiseringen in en worden de mogelijkheden opeens eindeloos. Zo schakel je met een druk op de actieknop je lampen in huis in of open je de camera.

iPhone 15 pro

De camera is trouwens ook op een paar punten beter geworden. De nieuwe sensor laat meer licht binnen, waardoor ook onder slechtere lichtomstandigheden je foto’s beter zijn. Ook handig om te weten: de camera van de iPhone 15 Pro heeft 3x optische zoom.

iPhone 15 Pro in het kort

  • Eerste iPhone met actieknop;
  • Draait op de A17 Pro-chip;
  • Titanium behuizing;
  • Lichtste iPhone Pro ooit;
  • Voorzien van usb-c-poort;
  • In de winkel sinds vrijdag 22 september 2023.

Wil je meer weten over de iPhone 15 Pro? Check dan ook onze iPhone 15 Pro-review!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu