EK voetbal 2024 kijken overal waar je wilt: dat doe je zo

12 juni 2024, 13:30
2 min leestijd
EK voetbal 2024 kijken overal waar je wilt: dat doe je zo

Ben je van plan om het EK voetbal van 2024 te volgen en wil je de wedstrijden overal kunnen bekijken? In dit artikel laat iPhoned je zien hoe je alle wedstrijden kunt volgen, waar je ook bent!

Lees verder na de advertentie.

Het Europees kampioenschap (EK) voetbal is een van de grootste sportevenementen van 2024 die je niet wilt missen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de wedstrijden te volgen, ook als je even niet thuis bent. Hieronder hebben we enkele streamingopties om het EK voetbal te bekijken voor je op een rij gezet.

Alle streamingopties voor het EK 2024

1. Kijken via NLZIET

Wil je alle wedstrijden van het EK 2024 bekijken? Of deze gemakkelijk kunnen streamen? Maak dan gebruik van het gratis proefabonnement van NLZIET. Met de handige app van deze streamingdienst kijk je op jouw iPad of iPhone live naar alle wedstrijden. Kijk je juist liever op een groter scherm? Stream dan eenvoudig via de app naar je Chromecast, of Apple TV.

nlziet

Bij NLZIET kun je de eerste twee weken gratis gebruikmaken van het proefabonnement. Daardoor kijk je in ieder geval de eerste helft van de wedstrijden van het EK 2024 gratis. Let wel op dat je het abonnement binnen veertien dagen opzegt, anders betaal je na de proefperiode 8,95 euro per maand.

2. Kijken via Ziggo

Heb je al een internet- en tv-pakket van Ziggo? Goed nieuws! Via de Ziggo Go-app kun je alle wedstrijden van het EK 2024 volgen. De wedstrijden, inclusief uitgebreide analyses, zijn live te zien op NPO1. Heb je een internet- en tv-abonnement bij een andere provider, zoals KPN of Odido? Geen zorgen, je kunt nog steeds alle EK-wedstrijden op NPO1 bekijken.

3. Kijken in het buitenland

Ben je op vakantie tijdens het EK 2024? Ook dan kun je de wedstrijden gewoon kijken. Eén van de meest betrouwbare manieren om het EK te kijken in het buitenland is door gebruik te maken van een Virtual Private Network (VPN). Een VPN stelt je in staat om je locatie virtueel te veranderen, zodat het lijkt alsof je vanuit een ander land toegang krijgt tot het internet. Dit is vooral handig om geografische blokkades te omzeilen die vaak door streamingdiensten worden ingesteld.

Stappenplan voor het gebruiken van een VPN

  1. Kies een betrouwbare VPN-provider: een voorbeeld hiervan is VPN Nederland;
  2. Installeer de VPN-software op je apparaat;
  3. Verbind met een server in het land waar de uitzending van het EK beschikbaar is;
  4. Ga naar de gewenste streamingdienst en geniet van de wedstrijd.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu