5 beste smart home-aanbiedingen van eufy op een rij (ADV)

23 februari 2024, 14:00
4 min leestijd
5 beste smart home-aanbiedingen van eufy op een rij (ADV)

Gesponsord door:

Als je bekend bent met smart home-producten, dan zal eufy geen onbekende naam zijn. Het smart home-merk heeft weer een aantal toffe aanbiedingen. We zetten de vijf beste voor je op een rij.

Een slim huis van eufy

Met de producten van eufy maak je jouw huis een stuk intelligenter. Denk aan een robot die je het stofzuigen uit handen neemt of een slimme deurbel, zodat je de pakketbezorger nooit meer misloopt. Tijdelijk scoor je diverse producten met flinke kortingen.

Hieronder zetten we de vijf beste aanbiedingen van eufy voor je op een rij. De code die we bij elk product vermelden, vul je bij het uitchecken in om de korting te krijgen. De acties gelden tot en met 29 februari, dus wees er snel bij!

1. Video Doorbell E340 (2 pack) met HomeBase – bespaar 84 euro

Installeer de Video Doorbell E340 en je weet precies wat voor je deur gebeurt. Zelfs als je niet thuis bent mis je helemaal niets. De slimme deurbel van eufy herkent personen en pakketjes. Zodra er iemand – bijvoorbeeld de pakketbezorger – voor je deur staat krijg je een melding op je iPhone. Het pakket kan vervolgens met een gerust hart voor de deur achtergelaten worden, want wil iemand de doos meenemen dan ontvang je weer een melding.

Ook als het donker is, zie jij alles voor je voordeur en dat komt door de nachtvisie. Met beperkt licht zie je nog tot vijf meter. Hij kan op zichzelf gebruikt worden, maar ook in combinatie met de HomeBase S380 die in deze bundel zit. Daarmee bestuur je al je smart home-apparaten. Gebruik de code WS24T8214LP2T8030 om 83,84 euro korting te krijgen op twee deurbellen met HomeBase S380. Je betaalt vervolgens 475,14 euro.

2. eufy Clean X8 Pro – bespaar 120 euro

De eufy Clean X8 Pro zorgt ervoor dat je nooit meer zelf hoeft te stofzuigen. Hij brengt je huis nauwkeurig in kaart om een optimale route te bepalen. Stel in de app verboden zones of grenzen in, zodat hij precies weet waar jij wil dat hij schoonmaakt.

Bovendien hoef je geen haren meer los te trekken uit de borstel, want hij haalt ze er automatisch zelf uit. Dweilen kan-ie trouwens ook. Vul de code WS24T2266 in bij het afrekenen om 120 euro korting te ontvangen. Voor de slimme stofzuiger betaal je daardoor 329,99 euro.

3. eufy Clean X8 Hybrid – bespaar 150 euro

Ook de Clean X8 Hybrid is in de aanbieding bij eufy. Het is een hybride robotstofzuiger, wat wil zeggen dat-ie stofzuigt en dweilt tegelijkertijd. Daardoor wordt de schoonmaaktijd een heel stuk korter. Het reservoir is groot genoeg om tot wel 140 minuten lang te dweilen.

Voor 150 euro korting gebruik je in je winkelmandje de code WSAFLG. De intelligente schoonmaakhulp kost je nu nog maar 278,95 euro.

4. eufyCam S330 met Video Doorbell E340 – bespaar 110 euro

Beveilig het terrein rondom je huis door de eufyCam S330 op te hangen. Daarmee zie je zelfs ‘s nachts in 4K-kwaliteit ziet wie er rondspookt. Het lichtgevoelige systeem verbetert beeld als er niet genoeg licht is, zodat je nog beter personen herkent. De slimme camera herkent gezinsleden, zodat je geen meldingen krijgt als er iemand thuiskomt.

Handig is ook dat hij altijd stroom heeft. Via het zonnepaneeltje bovenop de camera wekt hij met twee uur per dag in de zon al genoeg stroom op om altijd te blijven werken. Je bespaart tijdelijk 110 euro op de aankoop van een bundel met de eufyCam S330 en de Video Doorbell E340 met de code WS24T8871T8214. Samen kosten ze 619,65 euro.

5. SoloCam C210 (2 pack) – bespaar 70 euro

Ben je op zoek naar alleen een beveiligingscamera, dan heeft eufy een goede deal voor de SoloCam C210. Twee van deze fijne camera’s haal je nu in huis met een korting van 70 euro door de code WSAFLG in te voeren. Daardoor kosten ze je nog maar 129,99 euro.

De SoloCam C210 is compact en draadloos te gebruiken. Je hangt hem dus op waar je maar wilt. Weer en wind kan hij gemakkelijk doorstaan, want hij heeft een IP67-classificatie. Op het apparaat zelf sla je drie maanden aan beelden veilig op. Bovendien weet hij het verschil tussen mens en dier, zodat je alleen als het écht nodig is een melding ontvangt.

Nog meer aanbiedingen bij eufy

Naast deze deals heeft eufy nog veel meer om je huis slimmer te maken en te beveiligen. Bekijk alle aanbiedingen op de site van eufy via onderstaande knop.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu