De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

Kies de beste filters voor je foto’s met Priime voor iOS

Wouter Nijsen
25 maart 2015, 19:24
2 min leestijd
Kies de beste filters voor je foto’s met Priime voor iOS

Met veel foto-apps voeg je gemakkelijk filters toe aan een foto, maar het is vaak het lastig om de juiste te kiezen. De nieuwe iOS-app Priime helpt je hierbij.

Lees verder na de advertentie.

Priime kiest automatisch toffe filters uit

In de App Store staan honderden verschillende foto-apps, die vrijwel allemaal een veelvoud aan filters hebben. Daardoor is het lastig om het beste effect te kiezen. De nieuwe app Priime, die enkele dagen geleden werd uitgebracht, helpt je een handje.

Priime analyseert namelijk een foto en geeft op basis van een aantal criteria (zoals de belichting en het contrast) een suggestie voor een geschikt filter. Het toffe is dat de effecten afkomstig zijn van professionele fotografen en er daardoor erg fraai uitzien. Door in het menu van de app op het tabblad ‘Styles’ te tikken, kom je meer te weten over een fotograaf en zijn of haar filter.

Naast de filters zijn er – zoals bij de meeste foto-apps het geval is – een aantal simpele opties aanwezig waarmee je je foto’s bewerkt. Zo is het mogelijk om de helderheid op te krikken, of een kiekje van een warmere of koelere tint te voorzien. Gemaakte creaties zijn vanuit Priime direct op Instagram te plaatsen, of lokaal op te slaan. Daarnaast kun je foto’s via Twitter, een berichtje of e-mail met vrienden of familie delen.

Priime is in de basis gratis en geeft je standaard een aantal filters om mee te werken. Voor meer effecten dien je echter wel de portemonnee te trekken, middels een in-app aankoop. Je kunt ervoor kiezen om een enkele filter te kopen, of het complete pakket aan te schaffen. Op het moment van schrijven zijn de filters tijdelijk in prijs verlaagd, dus wees er snel bij.

Priime voor iOS downloaden

Priime is via onderstaande link gratis te downloaden. Voor de installatie heb je iOS 8.1 of nieuwer en 72,7MB aan vrije opslagruimte nodig.

Priime

Priime, Inc.

€ 2,99 via App Store

Priime
Priime
Priime
Priime
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu